Dolar 32,7029
Euro 35,4619
Altın 2.497,02
BİST 10.867,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
29°C
Hafif Yağmurlu
Sal 29°C
Çar 28°C
Per 29°C
Cum 30°C

Karadere havzasındaki içme suyu, arıtma tesisine ulaştı

BOLU (AA) – Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, “Söz verdiğimiz zamanda söz verdiğimiz şekli ile bu büyük projeyi tamamladık. Bu gurur …

Karadere havzasındaki içme suyu, arıtma tesisine ulaştı
27 Kasım 2021 00:24
183
A+
A-

BOLU (AA) – Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, “Söz verdiğimiz zamanda söz verdiğimiz şekli ile bu büyük projeyi tamamladık. Bu gurur Bolu halkınındır.” dedi.

Metin, AA muhabirine, 2019 yılında çalışmalara başlanılan Karadere İçmesuyu İsale Hattı işinde tüm imalatların tamamlandığını, Karadere havzasında bulunan memba kalitesindeki suların arıtma tesisine ulaştığını belirtti.

Yapımına yaklaşık 2,5 yıl önce başlanan Karadere projesinde artık son dokunuşların yapıldığını ifade eden Metin, “Tüm imalatlarımızı tamamladık, şehir şebekesine kademeli olarak suyu veriyoruz, şu an isale hattında testlerimiz devam etmekte.” diye konuştu.

Kısa süre içerisinde belediyeye tesisin devrini gerçekleştireceklerini aktaran Metin, “Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli'nin talimatları ile bu projeyi takip etmek Bolu'nun bir evladı olarak bize düştü. Bolu için bir rüya olarak nitelendirilen bu projede başta Sayın Bakanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Söz verdiğimiz zamanda söz verdiğimiz şekli ile bu büyük projeyi tamamladık. Bu gurur Bolu halkınındır.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Yücel Velioğlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.