Dolar 32,3605
Euro 34,7704
Altın 2.408,20
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 21°C

KARDEMİR’de “Stratejik Plan Amaç-Hedef Çalıştayı” gerçekleştirildi

– KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir:
– “Şirketimizi omuzlarında taşıyan yönetici ve çalışanlarımız ile el birliği içinde hissedarlarımızın gurur duyacağı bir KARDEMİR’in inşası için kolları sıvamış durumdayız”

KARDEMİR’de “Stratejik Plan Amaç-Hedef Çalıştayı” gerçekleştirildi
18 Eylül 2023 11:03
61
A+
A-

KARABÜK (AA) – Karabük Demir ve Çelik Fabrikalarında (KARDEMİR) “Stratejik Plan Amaç-Hedef Çalıştayı” yapıldı.

Fabrikadan yapılan açıklamaya göre çalıştaya, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, yönetim kurulu üyeleri, üst yönetim ve ünite müdürleri katıldı.

Yenişehir Mühendisler Kulübü'nde bir araya gelen KARDEMİR yöneticileri, 16-17 Eylül'de iki gün boyunca görüş alışverişi, istişare ve beyin fırtınası yaparak ileriye doğru atılacak adımlara ilişkin planlama çalışmaları gerçekleştirdi.

KARDEMİR'in 5 yıllık stratejik planının hazırlanmasında ana çalışma olan “Stratejik Plan Amaç-Hedef Çalıştayı”nın açılışında konuşan Demir, KARDEMİR'in geleceğini şekillendirecek olan çalıştayın önemine vurgu yaptı.

KARDEMİR'in geleceğini inşa edecek stratejilerin belirleneceği çalıştayı geniş bir yönetici katılımı ile gerçekleştirdiklerini belirten Demir, şunları kaydetti:

“KARDEMİR'in 87 yıllık geçmişini göz önüne alarak yapageldiğimiz işleri daha iyi yapabilmek, gerek ürün gerekse üretim yöntemlerimiz konusunda yeni yaklaşımları geniş şekilde istişare etme amaçlı bu toplantımızın, KARDEMİR'i taşımayı düşündüğümüz yeni ufuklar konusunda yol gösterici olacağı muhakkaktır. Şirketimizi omuzlarında taşıyan yönetici ve çalışanlarımız ile el birliği içinde hissedarlarımızın gurur duyacağı bir KARDEMİR'in inşası için kolları sıvamış durumdayız.”

Çalıştay, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Muhabir: Berin Alpaslan Gökçe

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.