Dolar 32,5627
Euro 34,7049
Altın 2.412,81
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Az Bulutlu
Samsun
29°C
Az Bulutlu
Çar 30°C
Per 20°C
Cum 18°C
Cts 20°C

“Kaspersky VPN Secure Connection” AV-TEST araştırmasında öne çıktı

– AV-TEST Test Araştırmaları Bölümü Başkanı David Walkiewicz:
– “Kaspersky’nin VPN paketi, tüm alanlarda iyi performans verileri sağlıyor, net bir kuruluma sahip ve kullanıcıların gizliliğini koruyor”

“Kaspersky VPN Secure Connection” AV-TEST araştırmasında öne çıktı
13 Ocak 2023 12:13
93
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Kaspersky VPN Secure Connection, bilgi teknolojileri alanında faaliyet gösteren bağımsız güvenlik enstitüsü AV-TEST'in performans hızı testleri sonucunda bireysel kullanıcılar için “en iyi VPN'ler” arasında gösterildi.

Kaspersky açıklamasına göre, çoğu ürün değişen coğrafi konumlarda farklı sonuçlar elde ederken Kaspersky VPN, “indirme” performans testlerinde tüm bölgelerde eşit derecede başarılı sonuçlar veren tek ürün olmayı başardı. Ayrıca Kaspersky'nin çözümü, AB'de test edilen en hızlı ürün olarak görülüyor.

AV-TEST verilerine göre, Kaspersky VPN Secure Connection, aynı ağdaki karşıya yükleme hızında da lider olarak gösterildi. Bu test için VPN ortalamalarını ikiye katlayarak, her üç bölgede de en hızlı ürün olarak, yerel ağlardaki yükleme performansıyla en üst sırayı almayı başardı. Ek olarak, Kaspersky VPN bağımsız değerlendirmede kullanılabilirlik, güvenlik, gizlilik, performans ve şeffaflık testi senaryolarını başarıyla geçti ve üst üste üçüncü kez AV-TEST Approved virtual private network solution kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen AV-TEST Test Araştırmaları Bölümü Başkanı David Walkiewicz, Kaspersky'nin VPN paketinin, tüm alanlarda iyi performans verileri sağladığını belirterek, “Net bir kuruluma sahip ve kullanıcıların gizliliğini koruyor. Tüm bu başarılar için 'Approved virtual private network solution' ödülünü kazanıyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Kaspersky Müşteri Ürünleri Pazarlama Bölümü Başkan Yardımcısı Marina Titova da “Bir zamanlar 'geeky' kullanıcılar için üretilmiş niş bir ürün olarak görülen VPN'ler artık çevrim içi ortamda güvende ve gizli kalmak isteyen herkes için sahip olunması gereken bir ürün haline geldi. Bir VPN'i harika yapan nedir?

Kullanıcılar mümkün olan en güvenli, uygun, uygun maliyetli veya en hızlı hizmeti talep eder. AV-TEST'in Kaspersky VPN'i testlerinde en hızlı ürün olarak kabul etmesinden ve yüksek şeffaflık ve gizlilik standartlarımızı vurgulamasından gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Cevat Kışlalı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.