Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 22°C

Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu gönüllülerle çevre temizliği yaptı

KASTAMONU (AA) – Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, üniversite öğrencisi ve vatandaşlardan oluşan çevre gönüllüleriyle birlikte …

Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu gönüllülerle çevre temizliği yaptı
27 Aralık 2021 14:36
183
A+
A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, üniversite öğrencisi ve vatandaşlardan oluşan çevre gönüllüleriyle birlikte temizlik yaptı.

Belediye öncülüğünde bir araya gelen gönüllülerden oluşan yaklaşık 50 kişilik grup, İnci Tepesi mevkisini temizledi. Temizlik çalışmasına Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu da katıldı.

Vidinlioğlu, gazetecilere, “Marifet temizlemek değil, kirletmemek” sloganıyla çevreye karşı bir farkındalık oluşturmak istediklerini söyledi.

Kastamonu Çevre Gönüllüleri grubuyla birlikte güzel bir çalışmaya imza attıklarının belirten Vidinlioğlu, “Geleceğe miras bırakacağımız en büyük hazine çevredir. Çevremizi temiz tutmak, onu korumak ve temizlemek tüm vatandaşlarımızın görevidir. Biz mücavir alan dışında kalan bölgelerimizin temizliğini yapabilmek adına önemli bir adım attık. Gönüllülerimiz ise bu adıma çok güzel sahip çıktılar. Kastamonu Çevre Gönüllüleri topluluğunu oluşturduk. Her gün büyüyen çevresever bir aile olduk.” dedi.

Geçtiğimiz ay da benzer bir çalışma yaptıklarını hatırlatan Vidinlioğlu, “Çevre konusundaki duyarlılıkları en üst seviyede olan gençlerimizle Türkiye'nin en temiz şehri Kastamonu'muzun doğasını ve çevresini temiz tutmak adına temizlik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Doğa hepimizin, çevre hepimizin ve hepimizin bu bilinci en üst seviyede yaşatması gerekli. Doğa ve çevre geleceğimiz. Geleceğimize sahip çıkalım.” diye konuştu.

Vidinlioğlu önümüzdeki süreçte çevre temizlik programlarının artarak devam edeceğini aktardı.

Muhabir: Dilek Sezen

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.