Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 19°C

Kastamonu Valisi Meftun Dallı Tosya’yı ziyaret etti

KASTAMONU (AA) – Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Tosya'da bir dizi ziyarette bulundu.Vali Dallı, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe ziyaretleri kapsamında bugün de Tosya'da olduklarını söyledi.İlk olarak Tosya Kaymakamlığını ziyaret ettik…

Kastamonu Valisi Meftun Dallı Tosya’yı ziyaret etti
24 Kasım 2023 00:31
71
A+
A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Tosya'da bir dizi ziyarette bulundu.

Vali Dallı, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe ziyaretleri kapsamında bugün de Tosya'da olduklarını söyledi.

İlk olarak Tosya Kaymakamlığını ziyaret ettiklerini belirten Dallı, “Tosya Organize Sanayi Bölgesi'nde özellikle yangına karşı alınacak tedbirlerle ilgili görüştük. Malumunuz buradaki OSB ahşap ağırlıklı bir OSB, kimyasallar var. Neler yapılabilir bunları görüştük. Kendileri yönetim kurulu olarak detaylarını görüşüp inşallah önümüzdeki günlerde yangınlara karşı acil müdahale nasıl yapılabilir, bir yangının bundan sonraki telafisi için nasıl bir mekanizma kurulabilir gibi konuları detaylı görüşecekler.” dedi.

Tosya'nın Kastamonu'nun önemli bir ilçesi olduğunu ifade eden Vali Dallı, “Sadece Kastamonu için değil Türkiye için de Tosya sektör itibariyle önemli bir yer. İnşallah daha iyi olması için hep beraber elden gelen gayreti de göstereceğiz.” diye konuştu.

Ziyarette, Tosya Kaymakamı Uğur Ünsal, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, Kastamonu Emniyet Müdürü Kayhan Ay, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Özden, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, AK Parti Tosya İlçe Başkanı Hasan Mete Dikişçi, MHP Tosya İlçe Başkanı Suat Bazlamaçcı ve protokol üyeleri yer aldı.

Muhabir: Dilek Sezen

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.