Dolar 32,2978
Euro 34,7926
Altın 2.397,07
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
18°C
Parçalı Bulutlu
Sal 21°C
Çar 21°C
Per 18°C
Cum 17°C

Kastamonu’da itfaiyeciler yangın ihbarında sürprizle karşılaştı

– Vatandaşlar, pasta keserek itfaiye personelinin İtfaiyeciler Haftasını kutladı

Kastamonu’da itfaiyeciler yangın ihbarında sürprizle karşılaştı
28 Eylül 2023 00:01
67
A+
A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde İtfaiye Haftası dolayısıyla asılsız yangın ihbarında bulunan mahalleli, itfaiye personellerine pasta keserek sürpriz yaptı.

Pulcular Mahalle Muhtarı Mesut Özsoy ve mahalle sakinleri Taşköprü İtfaiye Müdürlüğünü arayarak asılsız yangın ihbarında bulundu.

İtfaiye ekipleri yangın aracı ile mahalleye gitti. O sırada mahalleli tarafından pastanın mumları yakılarak, olay yerine gelen ekiplere sürpriz yapıldı.

Özsoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, itfaiyecilere yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür ederek, “İtfaiye Haftalarını kutlar, kendilerine başarılar dilerim.” dedi.

Sürpriz ile karşılaşan İtfaiye Müdürü Uğur Karaduman ise “Mahalle muhtarımıza ve mahalle sakinimize bu güzel sürprizden dolayı teşekkür ediyoruz, bizleri onore ettiler. Biz her yangın ihbarından olay yerine giderken 'içeride acaba bir çocuk var mı, yaşlı bir vatandaşımız var mı' endişesi içerisinde geliyoruz. Bu vesile ile muhtarıma çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Mahalle sakini Bayram Yalçınkaya da itfaiyecilerin haftasını kutladı.

Muhabir: Cemal Coşkun

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.