Dolar 32,1445
Euro 35,0476
Altın 2.472,66
BİST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 17°C
Az Bulutlu
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Per 17°C
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Kastamonu’daki özel bireyler Trabzon’u gezecek

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'daki gezi programı kapsamında özel gereksinimli bireyler ve annelerini taşıyan otobüs Trabzon'a hareket etti.Kastamonu Belediye Binası önünden hareket eden otobüsü Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu uğurladı.Gezi p…

Kastamonu’daki özel bireyler Trabzon’u gezecek
16 Ekim 2023 18:53
56
A+
A-

KASTAMONU (AA) – Kastamonu'daki gezi programı kapsamında özel gereksinimli bireyler ve annelerini taşıyan otobüs Trabzon'a hareket etti.

Kastamonu Belediye Binası önünden hareket eden otobüsü Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu uğurladı.

Gezi programı kapsamında özel birey ve aileleri kentin tarihi, kültürel ve doğal yerlerini görme fırsatı bulacak.

Vidinlioğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediye olarak sosyal ve kültürel projelere büyük önem verdiklerini kaydetti.

Kent sakinlerinin mutluluğu için ellerinden geleni yaptıklarını aktaran Vidinlioğlu, “Özel bireylerimiz için ayrı bir parantez açıyoruz. Onların mutluluğu için her zaman çalışmaktayız. Onların hayatlarına küçük dokunuşlar dahi yapsanız mutluluklarının değeri paha biçilemez büyüklükte oluyor. Çok fazla gezip görme imkanlarının olmadığı bir gezi planlaması yapalım dedik. Bugün bu sözümüzü yerine getirdik. Onların yüzü güldükçe biz de mutlu oluyoruz.” dedi.

Muhabir: Murat Kaban

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.