Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Yağmurlu
Samsun
16°C
Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 21°C

Kiğılı’da “Gözü Kara İndirim” kampanyası başladı

İSTANBUL (AA) – Her yaş ve tarza hitap eden sezonun seçili ürünlerini kapsayan ve “kasada etiketin yarısı” fiyatlarının uygulanacağı “Gözü Kara …

Kiğılı’da  “Gözü Kara İndirim” kampanyası başladı
4 Kasım 2022 16:22
93
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Her yaş ve tarza hitap eden sezonun seçili ürünlerini kapsayan ve “kasada etiketin yarısı” fiyatlarının uygulanacağı “Gözü Kara İndirim” kampanyası, Kiğılı mağazaları ve kigili.com adreslerinde takipçilerini bekliyor.

Markadan yapılan açıklamaya göre, erkek modasının güncel trendlerini ustalıkla tasarımlarına yansıtan Kiğılı, rahatlığın ayrıcalığını bu kez etiketin yarısı fiyatlarla buluşturduğu Gözü Kara İndirim kampanyasını başlattı.

Her beden tipine uygun kalıpları, renk ve model alternatifleri ile bütünleştiren kampanyadaki ürünler, günün her saatinde ve her ortamda duruşunu öne çıkarmak isteyen erkeklere kalitenin somut karşılığını sunuyor.

4 Kasım tarihinde başlayan kampanya kapsamında erkeklerin vazgeçilmezi olan gömlekler 299 TL, günlük hayatta rahatlık yaratan spor pantolonlar 499 TL, sade ve şık trikolar 349 TL, kış sezonunun vazgeçilmezi montlar 599 TL’den başlayan fiyatlar ve etiketin yarısı avantajıyla kullanıcısıyla buluşuyor.

​​​​​​​Kiğılı mağazalarında geçerli Gözü Kara İndirim kapsamında yer alan tüm ürünler kigili.com adresinden de satışa sunuluyor. Tüm modelleri bir arada incelemek ve görmek isteyen müşteriler “Akıllı Alışveriş” uygulaması üzerinden 7/24 alışveriş yapabiliyor. kigili.com adresinden alınan ürünler, 24 saat içerisinde adrese teslim ediliyor, 500 TL ve üzeri alışverişlerde kargo ücreti de alınmıyor.

Muhabir: Cevat Kışlalı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.