Dolar 32,3114
Euro 34,6841
Altın 2.409,90
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 21°C

Koç Finans’a müşteri memnuniyeti alanında uluslararası ödül

– Koçfinans Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Lideri Aslı Kayın:
– “Müşterilerimiz için daha fazla çaba göstermeye ve her zaman daha iyisini yapmaya çalışacağız”

Koç Finans’a müşteri memnuniyeti alanında uluslararası ödül
23 Ekim 2023 18:09
38
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Koçfinans, iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan Stevie International Business Awards'da Altın Ödül'e layık görüldü.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Koçfinans, tüketici finansman alanındaki 28 yıllık yolculuğunda müşterilerinin en çok tavsiye ettiği finansal çözüm merkezi konumunu korumak ve geliştirmek için müşteri odaklı bir dönüşümüne devam ediyor.

Rekabetin üst seviyede olduğu finansal teknolojiler alanında fark yaratmanın ancak müşteri deneyimini en iyi hale getirerek mümkün olduğuna inanan Koçfinans, çalışma şekli ve organizasyonunda benimsediği çevik dönüşüm ile müşteriyi dinleyen, müşterinin geri bildirimleri ile kendini besleyen bir yapı haline geldi.

Koçfinans, 70 puanı aşan net tavsiye skorları (NPS) ile başarılı sonuçlar elde ederken, iç ve dış paydaşları için kendini geliştirmeye ve müşteri odaklı kültürel dönüşümüne devam ediyor.

Şirket, bu çalışmaları kapsamında iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan Stevie International Business Awards'ın “Müşteri Memnuniyetinde Başarı Kategorisi”nde Altın Ödül'e layık görüldü.

– “Her zaman daha iyisini yapmaya çalışacağız”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Koçfinans Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Lideri Aslı Kayın, bu organizasyonda aldıkları ödülden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kayın,” Bu başarıya imza atan Koçfinans takımı adına bu değerli ödülü almaktan büyük gurur duyuyorum. Müşterilerimizden her gün yeni şeyler öğreniyoruz. Bu sayede müşteri odaklı dönüşüm yolculuğumuz gün geçtikçe daha da gelişiyor. Bu anlamlı ödüle sahip olmak bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Müşterilerimiz için daha fazla çaba göstermeye ve her zaman daha iyisini yapmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Uğur Aslanhan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.