Dolar 32,3717
Euro 34,7544
Altın 2.413,87
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 21°C

Koçfinans Demo Day, girişimciden girişimciye deneyim aktarıyor

– Koçfinans Bilgi Teknolojileri ve Ar-Ge Direktörü Özlem Ekşioğlu Kumuk:
– “Koçfinans olarak hedefimiz daha çok girişimciyi destekleyerek, yaratıcı ve yenilikçi fikirlerin yolunu açmak”

Koçfinans Demo Day, girişimciden girişimciye deneyim aktarıyor
27 Nisan 2023 11:33
53
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Koçfinans'ın dinamik ve yenilikçi startupları desteklemek amacıyla geçen yıl hayata geçirdiği Koçfinans Demo Day'in ikinci dönem başvuruları başladı.

Koçfinans'tan yapılan açıklamaya göre, başvuruların 31 Mayıs'a kadar kocfinans.com.tr/tr/demo-day adresinden yapılabileceği Demo Day, kullanıcılarını teknolojileriyle geleceğe hazırlayan, müşteri deneyimini üst seviyeye çıkaran, hayatlarını kolaylaştıran çözümler sunan, ürün ve/veya dijital servis hizmeti sunan startuplar için önemli bir ayrıcalık yaratacak.

Yapılacak iş birlikleriyle yeni dijital iş modellerinin oluşturulmasını Bounce Partners danışmanlığı ile hedefleyen program sonunda, Demo Day'de dereceye giren startuplar Koçfinans'ın sunacağı ödül ve yan desteklerden faydalanabilecek.

Demo Day'de birinci olan girişime 60 bin, ikinci girişime 20 bin, üçüncü girişime ise 15 bin TL para ödülü verilecek. Aynı zamanda Koçfinans çözümleri ile yeni müşteri kazanımı ve iş modellerini geliştirmeleri için stratejik danışmanlık imkanı, ekosistemin önde gelen yatırımcıları ve Koç Topluluğu liderleri ile bir araya gelerek yatırım fırsatlarına erişme ve büyüme fırsatı sunulacak.

– “Demo Day, çok önemsediğimiz bir program”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Koçfinans Bilgi Teknolojileri ve Ar-Ge Direktörü Özlem Ekşioğlu Kumuk, geçen yıl 120'nin üzerinde başvuru alan Demo Day'e gösterilen ilgiden dolayı heyecan duyduklarını belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Startuplar aldıkları destekler sayesinde büyüyerek gelişiyor. Koçfinans olarak, Koç markasının adı altında sahip olduğumuz engin deneyimimizle çevik çalışma prensibini benimseyen, dinamizmin ve sinerjinin yarattığı pozitif etkiyle gelişimi destekleyen bir ekibiz. Demo Day de bakış açımızla örtüşen, çok önemsediğimiz bir program. Yenilikçi iş modelleri ile sektörlere ilham olacak girişimlere verilecek desteklerin bizim gibi köklü firmaların görevlerinden biri olduğuna inanıyoruz. Ülkemizdeki girişimcilik ruhuna baktığımızda yapılan yatırımlarla büyüyüp gelişme potansiyeline sahip pek çok girişim olduğunu görüyoruz. Bu noktada Koçfinans olarak hedefimiz daha çok girişimciyi destekleyerek, yaratıcı ve yenilikçi fikirlerin yolunu açmak.”

Muhabir: Hatice Şenses Kurukız

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.