Dolar 32,3057
Euro 34,6976
Altın 2.408,54
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 21°C

KOSGEB Genel Başkanı İbrahimcioğlu, selden ve fırtınadan etkilenen Zonguldak’ta ziyaretlerde bulundu

ZONGULDAK (AA) – KOSGEB Genel Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, selden ve fırtınadan etkilenen Zonguldak'ta ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasını (ZTSO) ziyaret eden İbrahimcioğlu, ZTSO Başkanı Metin Demir tarafın…

KOSGEB Genel Başkanı İbrahimcioğlu, selden ve fırtınadan etkilenen Zonguldak’ta ziyaretlerde bulundu
24 Kasım 2023 00:35
86
A+
A-

ZONGULDAK (AA) – KOSGEB Genel Başkanı Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, selden ve fırtınadan etkilenen Zonguldak'ta ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk olarak Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasını (ZTSO) ziyaret eden İbrahimcioğlu, ZTSO Başkanı Metin Demir tarafından karşılandı.

İbrahimcioğlu, gazetecilere, özellikle sel felaketi nedeniyle etkilenen işletmelerin zararlarını hafifletmek amacıyla bölgeye geldiklerini söyledi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, bazı bölgelerde yaşanan sel ve fırtına nedeniyle zarar gören KOBİ'ler için Acil Destek Kredisi Programı'nı başlattıklarını duyurduğunu hatırlatan İbrahimcioğlu, KOSGEB olarak bu kredinin koşullarını işletmelere anlatmak ve destek olmak için ziyaretler gerçekleştirdiklerini kaydetti.

İbrahimcioğlu, KOSGEB'in işletmelerinin yanında olmaya devam ettiğini vurgulayarak, “Felaketten etkilenen tüm bölgelerimizde vefat edenlere Allah'tan rahmet diliyoruz, yaralananlara da acil şifalar diliyoruz. Diğer yandan da KOSGEB olarak işletmelerimizin devamlılığı bizim için önemli. Onların yaralarını sarmak için Sayın Bakanımızın müjdesini sahada anlatmak için de buradayız.” şeklinde konuştu.

Daha sonra Karadeniz Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş'i de ziyaret eden İbrahimcioğlu, selden etkilenen ilçe merkezinde incelemelerde bulundu.

Muhabir: Nurhan Çorlu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.