Dolar 32,2758
Euro 35,0631
Altın 2.473,29
BİST 10.509,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 22°C

“Küçük Ev” konsepti İstanbul’da sergileniyor

İSTANBUL (AA) – Tiny House (Küçük Ev) akımının son örnekleri Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen …

“Küçük Ev” konsepti İstanbul’da sergileniyor
3 Şubat 2022 18:16
164
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Tiny House (Küçük Ev) akımının son örnekleri Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen “Premo Prefabrik, Modüler, Tiny House Yapım & Dekorasyon Fuarı”nda sergileniyor.

Tureks Uluslararası Fuarcılık'tan yapılan açıklamaya göre, 20 bin ziyaretçi hedefi ile kapılarını açan fuar Tiny House modellerinden dekorasyon ürünlerine kadar birçok ürün ve hizmete ev sahipliği yapıyor.

Verilen bilgiye göre, koronavirüs, küresel çapta 653 milyar dolarlık büyüklüğü ve 100 milyondan fazla kişiden oluşan iş gücü ile ülkelerin ekonomilerinde önemli bir yer tutan inşaat sektörünü dönüştürüyor.

Değişen yaşam tarzı ile birlikte sektörün geleceğine ışık tutan Tiny House, prefabrik ve yeşil yapı gibi alanların payı tüketicilerin talebi ile doğru orantılı olarak her geçen gün artıyor.

Tiny House pazarının 2021-2025 döneminde yüzde 4'ün üzerinde 3.33 milyar dolar büyümesi ön görülüyor.

Konut krizinin tetiklediği 2008 küresel finansal durgunluk döneminde özellikle ABD’de oldukça popüler olan bu yapılar içinde bulunduğumuz salgın sürecinde de Türkiye’de yaygınlaştı.

Bu akımın son örnekleri ise Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Premo Prefabrik, Modüler, Tiny House Yapım & Dekorasyon Fuarı ile görücüye çıktı.

Sektör profesyonellerini uluslararası bir platformda bir araya getiren fuar, Cumartesi akşamına kadar açık olacak.

Muhabir: Cevat Kışlalı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.