DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

MediaMarkt’tan yılbaşı için “kırmızı hediye” konsepti

– MediaMarkt, fırsatlarına ek olarak yılbaşının en çok tercih edilenlerinden olan kırmızı hediye konseptine özel olarak kırmızı renkli çeşitli ürünleri tüketiciler için bir araya getirdi

Banner Resmi
27.12.2022
95
A+
A-

İSTANBUL (AA) – MediaMarkt, yeni yıla özel kampanyalarını da mağazalarında, mobil uygulamasında ve mediamarkt.com.tr'de günler öncesinden başlattı.

Şirket açıklamasına göre, yeni yıl yaklaşırken birçok insan sevdiklerine hediye alıyor. Hem alınan kişiyi değerli hissettiren hem de 2023'ü bir yenilikle karşılamak için yapılan bu yılbaşı alışverişleri arasında özellikle kırmızı renkli olanlar ön plana çıkıyor.

Elektronik ürünlerle alakalı neredeyse her çeşit ürünü bünyesinde bulunduran MediaMarkt da tüketicilerin hediye arama heyecanına kendi “kırmızı” önerileriyle cevap veriyor.

Birçok insanın hediye almak için çeşitli arayışa girdiği bu süreçte MediaMarkt, fırsatlarına ek olarak yılbaşının en çok tercih edilenlerinden olan “kırmızı” hediye konseptine özel olarak kırmızı renkli çeşitli ürünleri de tüketiciler için bir araya getirdi.

Eğlenceli anları unutulmaz hale getirecek ise taşınabilir özelliği ve ses kalitesiyle farklı ortamlara renk katacak ürünler arasında olan taşınabilir kablosuz hoparlörler geliyor. JBL, Grundig ve Ultimate Ears gibi çeşitli markaların kırmızı renk seçenekleriyle satışa çıkan ürünleri, ufak boyutları ve uzun pil ömürleriyle dikkati çekiyor.

– Küçük ev aletlerinde “kırmızı” seçeneği

Kırmızı rengiyle birçok mutfağa yakışacak diğer bir ürün kategorisi çay makineleri. Farklı markalardan çeşitli özelliklere sahip elektrikli çay makinelerini teknolojiseverlerin beğenisine sunan MediaMarkt, yeni yıl hediyesi olarak bu üründen alacaklar için kırmızı renk alternatifleri bulunduruyor. Bunlar arasında Grundig, King ve Goldmaster markalarının ürünleri bulunuyor.

Çay yerine kahveyi tercih edenler için MediaMarkt'ta kırmızı kahve makineleri bulunuyor. Kapsüllü, filtre, Türk kahvesi, Espresso ve Cappuccino makineleri ile elektrikli cezvelerde kırmızı renkli ürünler bulunduran MediaMarkt'ta Bosch, Delonghi, Fakir, Grosche, King, Korkmaz, Nespresso, Tchibo ve Tefal markalarının kırmızı renkli kahve makineleri raflarda yerini aldı. MediaMarkt, bu kategoride çeşitli fiyat alternatifleri de sunuyor.

Diğer bir kategori ise mutfakların en çok tercih edilen ürünlerinden olan tost makineleri. Farklı fiyat seçenekleriyle satışa çıkan tost makineleri MediaMarkt'ta kırmızı alternatifleriyle tüketiciyle buluşuyor. MediaMarkt'ta Arzum, Grundig, Korkmaz ve Tefal'in farklı ürünleri mevcut.

MediaMarkt'ta bu ürünlerin yanı sıra mutfakların en çok tercih edien diğer ürünlerinde de kırmızı renkli alternatifler mevcut. Özellikle pandemi sürecinde birçok insanın evde daha çok yemek yapmasıyla birlikte yoğun kullanılan ürünler arasında yer alan blender, doğrayıcı, mikser, su ısıtıcılarının kırmızı renklileri oldukça geniş fiyat aralıklarıyla tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

– Kırmızı kulaklıklar

Kablolu, kablosuz, bluetooth, mikrofonlu veya oyuncu kulaklığı kategorilerinde yüzlerce çeşit ürün bulunduran MediaMarkt, yılbaşına özel kırmızı kulaklıkların da önemli bir hediye alternatifi olacağını belirtiyor.

Müzik dinlerken, film veya dizi izlerken, telefonla konuşurken, toplantı yaparken veya ders çalışırken tüketicilerin en büyük eşlikçilerinden olan kulaklıklar, birbirinden farklı özellik ve fiyat alternatifiyle MediaMarkt'ta teknolojiseverlerin beğenisine sunuluyor. MediaMarkt'ta Beats, Cellularline, Huawei, JBL, Sony ve TTEC markalarının kırmızı renk seçenekleri var.

– Kırmızı Apple Ürünler

Apple'ın Kovid-19'la mücadele için Global Fund'a katkıda bulunduğu (PRODUCT)RED ürünleri de MediaMarkt'ta. Bu ürünler arasında Apple Watch Series 8, iPhone 12, iPhone 13, iPhone 14 ve iPhone 14 Plus seçenekleri ön plana çıkıyor.

Yeni yıla girerken her ne kadar kırmızı renkli ürünler hediye alternatifleri olarak ön plana çıksa da hem yılbaşı ağaçlarının vazgeçilmezi olan hem de ışıl ışıl bir yılbaşı geçirmek isteyenler için MediaMarkt'ta çeşitli LED ışıklar da bulunuyor. Bu ürünler arasında Petrix markasının renkli aydınlatma ve LED şerit ışığının yanı sıra çam ağacı, kar tanesi, kozalak, yaprak veya kalp desenli LED ışık zincir seçenekleri de var.

Muhabir: Cevat Kışlalı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.