Dolar 32,2921
Euro 34,6825
Altın 2.413,99
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 21°C

Metro Türkiye, raflarında Uzak Doğu esintisi sunuyor

– Uzak Doğu coğrafyasına özgü tatları yaratmak isteyenler için birçok Metro markalı ürün Metro Türkiye raflarında yer alıyor

Metro Türkiye, raflarında Uzak Doğu esintisi sunuyor
19 Temmuz 2023 11:13
76
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Metro Türkiye, son zamanların çokça tercih edilen mutfaklarından olan Uzak Doğu mutfağına dair zengin bir ürün yelpazesi sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Metro Türkiye, tüketicilerin beslenme alışkanlıklarını ve ihtiyaçlarını takip ederek kendi markalı ürünlerini geliştirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda, hem profesyonel mutfakların hem de 'Ben kendi mutfağımın şefiyim.' diyenlerin dilediği Uzak Doğu lezzetini yaratabilmeleri için ihtiyaç duyabilecekleri zengin sos ve baharat çeşitlerinden noodle ve suşi için gerekli tüm ürünlere, Uzak Doğu coğrafyasına özgü tatları yaratmak isteyenler için birçok Metro markalı ürün Metro Türkiye raflarında yer alıyor.

Metro Chef markalı soslar ile Uzak Doğu esintileri sofralara taşınabiliyor. Metro Chef markalı sriracha, teriyaki, hot chili, sweet chili, garlic chili ve tatlı ekşi sos ile mutfaklarda “benzersiz” lezzetler yaratılması mümkün oluyor.

Uzak Doğu mutfağının vazgeçilmez lezzeti, et, tavuk, balık ve sebze marinasyonlarında kullanılmasının yanı sıra sıcak ve soğuk soslarda, çorbalarda ve tencere yemeklerinde de kullanılan soya sosu da Metro Chef markasıyla bulunabiliyor.

Izgara veya tavada kızartılmış et ve deniz ürünleri yemeklerini glaze etmek ve tatlandırmak için kullanılan hoisin sosu, dip sos olarak veya daha farklı soslar hazırlamak için bir temel olarak kullanılabiliyor. Siyah fasulye sosu, pirinç sirkesi, istiridye sosu ve glutensiz soya sosu gibi tüketicinin aklına gelebilecek tüm sos çeşitleri ve Uzak Doğu lezzetleri Metro Türkiye raflarında bulunabiliyor.

Noodle ve suşi için gerekli tüm ürünler de yine şirketin raflarında tüketiciyi bekliyor. Katma değerli ve bulması zor ürünlerin hepsine Metro Türkiye mağazalarından ulaşılabiliyor.

Muhabir: Fatma Eda Topcu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.