Dolar 32,3436
Euro 34,8274
Altın 2.379,49
BİST 10.265,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 20°C

MHP İl Başkanı İlhan Durak, gençlerle bir araya geldi

BOLU (AA) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanı İlhan Durak, kafelerde vakit geçiren gençleri ziyaret etti. Gençlerle sohbet eden Durak, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. Çekilen fotoğrafları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Gen…

MHP İl Başkanı İlhan Durak, gençlerle bir araya geldi
21 Mayıs 2023 21:19
119
A+
A-

BOLU (AA) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanı İlhan Durak, kafelerde vakit geçiren gençleri ziyaret etti.

Gençlerle sohbet eden Durak, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. Çekilen fotoğrafları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin fotoğraflarının yer aldığı çerçeveye koyarak gençlere hediye etti.

Durak, gazetecilere, amaçlarının gençleri “Türkiye Yüzyılı”nın içine dahil edip bu mücadelenin bir parçası yapmak olduğunu belirterek, büyük Türkiye Cumhuriyeti'nin gençlerin omuzlarında yükseleceğini belirtti.

Gençlerle seçimin öneminden bahsettiğini aktaran Durak, “Bu seçimde verilen oyların ülkemizin bağımsızlığı, birliği, milli mücadelesi açısından ne kadar önemli olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Türk milletinin bu savaşı yüz yıllardır devam ediyor ve devam edecek. Cephede başaramayanların, sandıkta başarma çabasına Türk gençliği ve Türk milleti müsaade etmeyecektir.” değerlendirmesinde bulundu.

Durak, gençlerin, Bahçeli ve Cumhurbaşkanı adayları Erdoğan'ın yanında olacağına inandığına aktararak, şunları kaydetti:

“Fotoğraflarını çekip, liderimiz Devlet Bahçeli’nin ve Cumhur İttifakı adayımız Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğraflarının bulunduğu, 'Türkiye Yüzyılı' yazılı çerçevelere koyup hediye ediyoruz. Gençlerimiz için bugünün anısına, yarın gururla ve onurla ‘ben de vardım, ben de oradaydım’ diyebilmeleri için bir hatıra olacak. Ve Allah’ın izniyle 28 Mayıs akşamı hep birlikte Türkiye’nin yeni yüz yılını kutlayacağız.”

Muhabir: Ömer Faruk Şimşek

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.