Dolar 32,2506
Euro 34,6848
Altın 2.401,87
BİST 10.243,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C

Modalife, yatak konforunu koltuklara taşıyor

İSTANBUL (AA) – Paket yay sistemini Türkiye'de koltuk üretiminde ilk kullanan Modalife, yatak konforundaki koltukları tüketici ile …

Modalife, yatak konforunu koltuklara taşıyor
23 Mart 2022 11:55
176
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Paket yay sistemini Türkiye'de koltuk üretiminde ilk kullanan Modalife, yatak konforundaki koltukları tüketici ile buluşturuyor.

Modalife açıklamasına göre, şirket, koltuk ve köşe takımlarında konfor alanında da iddialı ürünler sunuyor.

Modalife, modern ve rahat koltuklarıyla salonda uyumayı sevenlere çok sayıda alternatif sağlıyor. Modalife, Türkiye'de paket yay sistemini koltuk takımlarında kullanan ilk marka olarak öne çıkıyor.

Koltuk takımı kategorisinde yer alan grand midi koltuk takımı, vera midi koltuk takımı, life large köşe takımı ve sinema köşe takımı ise paket yay sistemi kullanılarak üretilen koltuk ve köşe takımlarını oluşturuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Modalife Soft Grup AR-GE Müdürü Kadir Çirci, daha çok yatak üretiminde ve uyku ürünlerinde kullanılan paket yay sistemini, soft mobilyada kullanıp ürün gruplarını geliştiren ilk marka olmaktan gurur duyduklarını aktararak, şunları kaydetti:

“Paket yaylı koltuklar, yayların birbirine bağlı kumaş torbalar şeklinde yerleştirilmesinden imal ediliyor. Bir başka deyişle yaylar bu sayede birbirinden bağımsız halde hareket ediyor ve üzerindeki basınca göre tepki veriyor. Bu sayede yüksek konfor sağlanıyor. Grand midi ve vera midi koltuk takımı, aynı zamanda yatak da olabiliyor ki rahatlık ve konforu ikiye katlıyor. Life large köşe takımı ve sinema köşe takımında da konfor zirveye çıkıyor. Paket yay sistemi kullanılarak üretilen koltuklar, süngerinde çökme gibi olumsuzluklara karşı da dayanıklı.”

Çirci, Modalife'ın modern ve konforlu ürünlerinde kullanılan, insan anatomisine uygun 5 farklı noktaya dizilmiş yaylar sayesinde omuz, bel boşluğu ve kalça bölgesinin desteklendiğini belirterek, koltuğun, vücut yapısına göre şekil aldığını, süngerlerin de ürünün uzun yıllar kullanılabilmesine imkan sağladığını bildirdi.

Modalife, yurt genelinde kendi bünyesindeki 150'den fazla mağazası ve web sitesinde ürünlerini tüketici ile buluşturuyor.

Muhabir: Yıldız Taşdelen Erli

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.