Dolar 32,3374
Euro 34,3704
Altın 2.393,53
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 18°C

Muhtarlar derneği başkanlarından Devrek’e ziyaret

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak'taki muhtarlar derneği başkanları, Devrek ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.Karadeniz Muhtarlar Derneği Federasyonu Genel Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, beraberindeki heyetle ilk ola…

Muhtarlar derneği başkanlarından Devrek’e ziyaret
23 Ocak 2023 16:19
88
A+
A-

ZONGULDAK (AA) – Zonguldak'taki muhtarlar derneği başkanları, Devrek ilçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Karadeniz Muhtarlar Derneği Federasyonu Genel Başkanı ve Zonguldak Muhtarlar Derneği Başkanı Şerafettin Nas, beraberindeki heyetle ilk olarak Devrek Kaymakamı Ümit Altay'ı ziyaret etti.

Çalışmalar hakkında bilgi alan Altay, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Muhtarlar, devletle vatandaş arasında köprüdür. Devlet bir yerde hizmet yapmak istiyorsa, muhtarın mutlaka içinde olması gerekiyor. Muhtarlarımızı ne kadar işin içine çekersek, yaptığımız iş de o kadar başarılı olur.” dedi.

Nas ve beraberindeki heyet, daha sonra Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'u ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Bozkurt, muhtarların sorunlarını çok yakından bildiğini belirterek, “Belediye olarak her zaman muhtarlarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Elbette muhtarlarımızın, köylerimizin sıkıntıları var. Bunun çözümünün birlik, beraberlik içinde olacağını düşünüyorum. Bizlerde bu konuda elimizden gelen çabayı göstereceğiz.” şeklinde konuştu.

Nas da birlik, beraberlik ve kaynaşma ziyaretleri yaptıklarını dile getirerek, “Bu amaçla Başkanımızı ziyaret ettik. İnşallah bu birlikteliğimiz, yaşadığımız bazı sorunlara çözüm olacaktır.” ifadesini kullandı.

Heyet, Devrekli Muhtarlar Derneği'ni de ziyaret etti.

Ziyaretlerde, Devrekli Muhtarlar Derneği Başkanı Raşit Budak, Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Kılıç, Alaplı Muhtarlar Derneği Başkanı Mithat Mandacı, Kozlu Muhtarlar Derneği Başkanı Dursun Oda, Çaycuma Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Baysal ve Gökçebey Muhtarlar Derneği Başkanı Kadir Çakıroğlu da yer aldı.

Muhabir: Onur Orhan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.