Dolar 32,3446
Euro 34,8046
Altın 2.387,57
BİST 10.221,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Muş Valisi olarak atanan Avni Çakır için Kastamonu’da veda programı düzenlendi

KASTAMONU (AA) – Valiler Kararnamesi ile Muş Valiliğine atanan Kastamonu Valisi Avni Çakır için veda programı yapıldı.Çakır, Doğa Kültür Köyü Öğretmenevi'ndeki programda, Kastamonu'da 3 yıl 2 ay görev yaptığını söyledi.Görev süresince elinden geld…

Muş Valisi olarak atanan Avni Çakır için Kastamonu’da veda programı düzenlendi
16 Ağustos 2023 00:49
75
A+
A-

KASTAMONU (AA) – Valiler Kararnamesi ile Muş Valiliğine atanan Kastamonu Valisi Avni Çakır için veda programı yapıldı.

Çakır, Doğa Kültür Köyü Öğretmenevi'ndeki programda, Kastamonu'da 3 yıl 2 ay görev yaptığını söyledi.

Görev süresince elinden geldiğince belediye başkanları ve il müdürlerine yardımcı olmaya çalıştığını belirten Çakır, “Şahsen kendim için ölçüp biçtiğimde her ne kadar eksiklerimiz de olsa alnımızın akıyla buradan ayrıldığımı düşünüyorum. Bu da tamamen sizlerin, değerli mesai arkadaşlarımızın sayesinde oldu.” dedi.

Çakır, burada dolu dolu yıllar geçirdiğini dile getirerek, “Çok güzel günlerimiz oldu. Zorlu günlerimiz oldu ama Kastamonu gerçekten öyle güzel memleket ki zorluğu bile güzel. Samimiyetimle söylüyorum. Ne kadar muhteşem bir ortamda, ne kadar güzel şartlarda yaşadığımızı vatandaşlarımızın güçlü bir şekilde hissetmesi lazım.” diye konuştu.

Çok yetkin insanlarla çalışma fırsatı bulduğunu söyleyen Çakır, “Gerçekten burası zorlu bir coğrafya ama muhteşem bir coğrafyaydı ve buradaki kaliteli insanlar sayesinde bu zorluklar kolay geldi. Kastamonu'yu tekrardan anlatmak istemiyorum gerçekten eşimle ben bu şehrin aşığı olduk. Hakkınızı helal edin.” ifadesini kullandı.

Programa, AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, eski bakan Murat Başesgioğlu, kaymakamlar, belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Muhabir: Hülya Atakul

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.