Dolar 32,5978
Euro 34,6499
Altın 2.526,36
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 22°C
Pts 19°C
Sal 27°C

Öğrenciler Erdemir’i ziyaret etti

İSTANBUL (AA) – Erdemir, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “Şehrimin Hikayesinde Ben de Varım Projesi” kapsamında lise …

Öğrenciler Erdemir’i ziyaret etti
2 Mart 2022 16:45
157
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Erdemir, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan “Şehrimin Hikayesinde Ben de Varım Projesi” kapsamında lise kademesinde öğrenim gören 11 ve 12. sınıf öğrencilerini pandemi koşullarına da uygun olarak tesislerinde ağırladı.

Erdemir'den yapılan açıklamaya göre, TED Kdz Ereğli Koleji Lisesi öğrencileri de 24-25 Şubat tarihlerinde Erdemir’i ziyaret etti.

Bu kapsamda 130 öğrenci şubat ayında Erdemir’i ve üretim süreçlerini yakından tanıma fırsatı buldu.

9, 16 ve 23 Şubat tarihlerinde düzenlenen gezilere Kdz Ereğli Anadolu Lisesi, Kdz. Ereğli Lisesi ve Kdz. Ereğli Borsa İstanbul Atatürk Anadolu Lisesi’nden 60 öğrenci, il ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, okul müdürleri ve öğretmenleriyle birlikte katıldı.

TED Kdz. Ereğli Koleji Lisesi’nden 70 öğrenci de 24-25 Şubat tarihlerinde “Mesleki Gölge” programı kapsamında düzenlenen organizasyonlarla Erdemir, mühendislik disiplinleri ve üretim süreçleri hakkında bilgi sahibi oldu.

Verilen bilgiye göre Erdemir, ilçede meslek lisesi öğrencilerine staj imkânı da sağlıyor.

Bu kapsamda 2021-2022 eğitim öğretim yılında 116 öğrenci mesleki gelişimlerine katkı sağlamak üzere Erdemir’in çeşitli birimlerinde haftada 3 gün stajlarına devam ediyor.

Muhabir: Harun Bahçivan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.