Dolar 32,3592
Euro 34,7625
Altın 2.392,75
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 19°C

OKA’dan Samsun Teknopark’a Destek

ORTA KARADENİZ KALKINMA AJANSINA(OKA) YAPTIĞI KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ EĞİTİMİNE İLİŞKİN TEKNİK DESTEK BAŞVURUSU KABUL EDİLEN SAMSUN TEKNOPARK, OKA İLE DESTEK KOŞULLARINI VE KAPSAMINI İÇEREN BİR PROTOKOL İMZALADI.

OKA’dan Samsun Teknopark’a Destek
18 Eylül 2021 18:51
359
A+
A-

Orta Karadeniz Kalkınma Ajansına(OKA) yaptığı kalite yönetim sistemi eğitimine ilişkin teknik destek başvurusu kabul edilen Samsun Teknopark, OKA ile destek koşullarını ve kapsamını içeren bir protokol imzaladı.

Rektörlükte yer alan yeni Senato Salonunda düzenlenen imza töreninde; OKA Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Rektör Vekili ve Samsun Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Mehmet Kuran, protokolü imzalayarak protokolün hayırlı olmasını diledi. İmza töreninde Samsun Teknopark Genel Müdürü Dr. Buğra Çolak da hazır bulundu.

“Samsun Teknopark’la iş birliğini derinleştirmek istiyoruz”

OKA’nın Teknopark’ın birçok faaliyetine destek verdiğinin altını çizen Rektör Yardımcısı ve Samsun Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Mehmet Kuran, destekleri için OKA’ya teşekkür etti.

OKA Genel Sekreteri İbrahim Ethem Şahin ise, “Samsun Teknopark’ın bu projede yararlanıcı olması, özellikle üniversite-sanayi iş birliği alanında yapacağımız çalışmalar için kurumumuzun elini güçlendiriyor. Samsun Teknopark’la iş birliğini derinleştirmek istiyoruz. 2020 yılında ortak gerçekleştireceğimiz birçok faaliyetin planını da yapmaya başladık” dedi.

Protokol kapsamında, Samsun Teknopark’ta yürütülen faaliyetlerin kalite yönetim sistemi çerçevesinde daha da nitelikli olması amacıyla Samsun Teknopark çalışanlarına kalite yönetim sistemi, bilgi güvenliği ile iş sağlığı ve güvenliği konularında 8 günlük eğitim verilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.