Dolar 32,3608
Euro 34,7936
Altın 2.400,13
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 16°C
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Okul alışverişinde tüm ihtiyaç ve çözüm önerileri Koçtaş’ta

İSTANBUL (AA) – Koçtaş, genç odalarından çalışma masalarına, sandalyeden kitaplığa kadar birçok mobilya ve aksesuar ile öğrencilerin keyifle …

Okul alışverişinde tüm ihtiyaç ve çözüm önerileri Koçtaş’ta
26 Ağustos 2021 11:47
247
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Koçtaş, genç odalarından çalışma masalarına, sandalyeden kitaplığa kadar birçok mobilya ve aksesuar ile öğrencilerin keyifle vakit geçirebilecekleri bir oda için gerekli tüm çözüm önerilerini uygun fiyatlarla sunuyor.

Koçtaş'tan yapılan açıklamaya göre, öğrencilerin evlerinde rahatça çalışabileceği bir alan oluşturmak için tüm ihtiyaçlar Koçtaş mağazalarında, koctas.com.tr ve Koçtaş mobil uygulamasında bulunuyor.

Yaşam alanları için tüm ihtiyaçları tek adreste toplayan Koçtaş, okulların açılmasına sayılı günler kala öğrencilerin evlerinde verimli çalışma alanları oluşturmalarına yardımcı oluyor. Koçtaş, genç odalarından çalışma masalarına, sandalyeden kitaplığa kadar birçok mobilya ve aksesuar ile öğrencilerin keyifle vakit geçirebilecekleri bir oda için gerekli tüm çözüm önerilerini uygun fiyatlarla sunuyor.

Koçtaş uzmanları, öncelikli olarak evlerde en verimli çalışma alanını oluşturmak için evin hangi noktasının kullanılacağına karar verilmesini öneriyor. Alana ve kullanım ihtiyacına uygun çalışma masası ve konforlu bir sandalye seçiminin yapılması gerekiyor.

Koçtaş uzmanları, çalışma odası dekorasyonu için uygun renk seçimi yapılmasına da dikkati çekiyor. Çalışma alanı dekore edilirken sade ve ihtiyaç duyulmayan ürünlere yer verilmemesi büyük önem taşıyor. Odanın genelinde koyu renkler kullanmak sıkıcı, çok canlı renkler kullanmak ise dikkat dağıtıcı bir etki oluşmasına neden olabiliyor. Bu sebeple renk paletini ve renklerin kullanım oranlarını belirlerken dengeli bir kombinasyon oluşturmaya özen gösterilmesi gerekiyor. Çalışma masası seçiminde de kahverengi, siyah, beyaz gibi tek ve dikkat dağıtmayacak renkler tercih edilmesi gerekiyor.

Koçtaş uzmanları, çalışma alanının cama yakın ve gün ışığından maksimum derecede yararlanabilecek bir noktada olmasını, akşam saatlerinde ise tavan aydınlatmasının yanı sıra çalışma lambalarından da yararlanılmasını tavsiye ediyor. Ayrıca çalışma tahtası, mantar pano gibi çalışma alanı aksesuarlarından da yararlanılarak daha verimli bir çalışma alanı oluşturmak mümkün oluyor.

Muhabir: Yıldız Taşdelen Erli

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.