Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 27°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 27°C

Ordu Kadın Girişimciler Kurulu Ünye’de buluştu

HER AY ORDU TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDA GERÇEKLEŞTİREN ORDU İL KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU 2020 YILI ŞUBAT AYI TOPLANTISINI ÜNYE’DE ÜNYE TİCARET VE SANAYİ ODASI’NDA GERÇEKLEŞTİRDİ.

Ordu Kadın Girişimciler Kurulu Ünye’de buluştu
21 Eylül 2021 10:26
361
A+
A-

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Züleyda Çelebi, kadın girişimciler olarak istihdama katkı sunmak, iş yeri açacaklara önayak olmak, yön göstermek, girişimcilik kurslarından faydalanmasını sağlayarak iş yeri açmalarına yardımcı olmak için çalışmalar yürüttüklerini belirtti.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu 2020 yılı Şubat ayı toplantısı Ünye’de yapıldı. Ünye ve Fatsa ilçesinde bulunan kadın girişimcilerinin de kendi bünyelerinde faaliyetlerini yürüttüğünü, halen Ordu kadın Girişimciler Kurulu olarak 56 üye ve 15 doğal icra kurulu üyesine sahip olduklarını belirten Çelebi, “Zaman zaman toplantılarımızı Ünye ve Fatsa’da gerçekleştiriyoruz. Bu doğrultuda bugün de Ünye’deyiz. Bugün burada Ünye ilçemizde bulunan kadın girişimcilerle bir araya gelerek onlarla istişarelerde bulunacağız” dedi.

Toplantıda konuşan Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu Ünye Temsilcisi Kıymet Akar ise kadın girişimcilerini açtıkları kurslara katılmasını sağlayarak onların iş yerlerini açmasına ön ayak olduklarını belirterek, “Biz bundan çok gururluyuz, bundan sonra da girişimcilerimiz için gerekli desteği sağlayacağız” diye konuştu.

Toplantının ardında kadın girişimciler kurulu üyeleri Ünye’de faaliyet gösteren Kadın Eli Dokunuyor Ordu Derneğini, Ünye’de özel bir bakımevini ve Ordu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanıp yürütülen “İş’de Kadınlar” projesi kapsamında kursiyer olarak katılarak, burada öğrendiği bilgi ve birikimle Ünye’de iş yeri açan Demet Helvacı’nın işletmeciliğini yaptığı butik çikolata atölyesini ziyaret etti.

Kurul Üyeleri burada firma yetkilileri ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.