Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 27°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 27°C

Ordulu genç sporcunun hedefi dünya şampiyonluğu

17-19 OCAK TARİHLERİ ARASINDA AMASYA İLİNDE YAPILAN İŞİTME ENGELLİLER GENÇLER TÜRKİYE GÜREŞ ŞAMPİYONASI’NDA 86 KİLOGRAMDA TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLAN ORDU GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ SPORCUSU NURULLAH MADEN, ORDU GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ MUSTAFA GENÇ’İ MAKAMINDA ZİYARET ETTİ. İL MÜDÜRÜ GENÇ, ŞAMPİYON SPORCUYU TEBRİK EDİP AVRUPA ŞAMPİYONASINDA BAŞARILAR DİLEDİ.

Ordulu genç sporcunun hedefi dünya şampiyonluğu
9 Ağustos 2021 04:46
387
A+
A-

İşitme Engelliler Gençler Türkiye Güreş Şampiyonası’nda Türkiye şampiyonu olan genç sporcu Nurullah Maden, hedefinin dünya şampiyonluğu olduğunu söyledi.

17-19 Ocak tarihleri arasında Amasya ilinde yapılan İşitme Engelliler Gençler Türkiye Güreş Şampiyonası’nda 86 kilogramda Türkiye şampiyonu olan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcusu Nurullah Maden, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i makamında ziyaret etti. İl Müdürü Genç, şampiyon sporcuyu tebrik edip Avrupa şampiyonasında başarılar diledi.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdür Mustafa Genç, Avrupa şampiyonasında Ordulu bir sporcunun Türkiye’yi temsil etmesinden dolayı gurur duyduklarını belirterek, “Özellikle milli takıma gidecek olman ilimizi, ülkemizi Avrupa dünya şampiyonasında temsil edecek olman bizim için gurur verici. Böylesine kısa bir sürede büyük bir başarı yakalamak gurur verici, bu nedenle sporcumuzu tebrik ediyoruz. Avrupa şampiyonasında başarılar dileriz” dedi.

Nurullah Maden, Türkiye şampiyonu olduğu İçin çok mutlu olduğunu, hedefinin dünya şampiyonasında birincilik olduğunu sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.