Dolar 32,3736
Euro 34,7899
Altın 2.398,93
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Ortahisar Belediye Başkanı Genç Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı

TRABZON (AA) – Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.Genç, yayımladığı mesajda, Cumhuriyet'in, ilan edildiği 29 Ekim 1923 tarihinden itibaren tam 100 yıldır onun sağladığı faziletler sayesinde hür ve ba…

Ortahisar Belediye Başkanı Genç Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı
29 Ekim 2023 00:08
62
A+
A-

TRABZON (AA) – Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Genç, yayımladığı mesajda, Cumhuriyet'in, ilan edildiği 29 Ekim 1923 tarihinden itibaren tam 100 yıldır onun sağladığı faziletler sayesinde hür ve bağımsız bir şekilde daha da güçlenerek emin adımlarla yoluna devam ettiğini belirtti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin yıllar geçtikçe daha da güçlenerek ekonomik, askeri, teknolojik, hukuki, bilimsel ve demokratik olarak tarihin zirve noktasına çıktığını vurgulayan Genç, şunları kaydetti:

“Temeli sağlam köklere ve sarsılmaz bir iradeye dayanan Türkiye Cumhuriyeti, bir asırlık geçmişiyle kendi coğrafyasında bulunan ülkelere hala rol model olmayı başarabilen tek demokratik devlettir. Ecdadımızın büyük fedakarlıklarla bize emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti'ni korumak ve daha güçlü bir istikbale taşımak hepimizin görevidir. Eminim ki bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Türk milleti Cumhuriyetimizin fazilet ve değerlerine azim ve kararlılıkla sahip çıkacaktır. Bu vesilelerle 100. yıl dönümünü büyük bir coşku ve kıvançla kutladığımız Cumhuriyetimizin nice asırlara ulaşmasını temenni ediyorum. Vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı bir kez daha tebrik ediyorum.”

Muhabir: Tuğba Yardımcı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.