Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 19°C

Osmancık Belediyesinin asfalt çalışmaları sürüyor

ÇORUM (AA) – Çorum'un Osmancık ilçesinde asfalt serim çalışmaları sürüyor.Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Şenyurt Mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğünce sürdürülen asfalt çalışmalarını inceledi.İlçede altyapı çalışmaları nedeniyle zamanla bozula…

Osmancık Belediyesinin asfalt çalışmaları sürüyor
29 Ağustos 2023 18:25
67
A+
A-

ÇORUM (AA) – Çorum'un Osmancık ilçesinde asfalt serim çalışmaları sürüyor.

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Şenyurt Mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğünce sürdürülen asfalt çalışmalarını inceledi.

İlçede altyapı çalışmaları nedeniyle zamanla bozulan yolların tekrar asfaltlanarak yenilendiğini belirten Gelgör “İlçemizde birkaç yıldır altyapı çalışmaları yapılıyor. Başta doğalgaz olmak üzere, gerek elektrik altyapısı gerekse internet altyapısının iyileştirilmesi nedeniyle mahallelerimizde kazı yapılan yollar oldu. Daha önce asfalt yapmamamıza rağmen bozulan yolları yeniden asfalt yapmak durumundayız. İlçemizin en büyük mahallelerinden olan Şenyurt Mahallesi'nde asfalt çalışmalarımız hızla sürüyor.” dedi.

Yıl sonuna kadar 250 ton asfalt sermeyi planladıklarını dile getiren Gelgör “İhtiyaç olan her mahallede çalışma yapacağız. Bir yandan kilitli parke taşı çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ederken bir yandan da asfalt çalışmalarımızı hızla tamamlayarak ilçemizin her noktasında vatandaşlarımızın talebini karşılamış olacağız. Hedefimiz kısa süre içinde ilçemizin tüm ulaşım ağını, altyapısı ve üst yapısıyla konforlu bir hale getirmek.” diye konuştu.

Muhabir: Dilek Sezen

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.