Dolar 32,7525
Euro 35,0851
Altın 2.450,67
BİST 10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 28°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
28°C
Hafif Yağmurlu
Cts 28°C
Paz 28°C
Pts 30°C
Sal 29°C

Otokar TERRITO’ya “Mükemmel Tasarım” ödülü

– Otokar Genel Müdür Yardımcısı Kerem Erman:
– “Bugün dünya metropollerinde hizmet veren otobüs sayımız hızla artıyor. Geleceğin ihtiyaçları doğrultusunda, modern şehirlere yakışır tasarım ve uygulamaların geliştirilmesi yönünde çalışmalarımız devam ediyor”

Otokar TERRITO’ya “Mükemmel Tasarım” ödülü
19 Aralık 2022 12:29
102
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Otokar'ın şehirler arası, servis ve okul taşımacılığı gibi geniş bir kullanım alanı sunmak üzere tasarladığı TERRITO, dünyanın en seçkin tasarım ödüllerinden biri olarak kabul edilen Alman Tasarım Ödülleri 2023 (German Design Awards 2023) kapsamında “Yolcu Araçları (Passenger Vehicles)” kategorisinde “Mükemmel Tasarım” ödülüne layık görüldü.

Otokar'dan yapılan açıklamaya göre, Alman Tasarım Konseyi tarafından düzenlenen etkinlik, tasarım kültürünün çeşitliliğini yansıtmak amacıyla farklı kategorilerde projeleri ödüllendiriyor.

Her kategori için uzman bir jüri tarafından seçimin yapıldığı etkinlikte TERRITO, kısa ve orta mesafelerde çağdaş taşımacılık için sunduğu yenilikçi çözüm ile beğeni kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Otokar Genel Müdür Yardımcısı Kerem Erman, Otokar'ın, Avrupa başta olmak üzere pek çok pazara yenilikçi ürünler sunduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“50'yi aşkın farklı ülkede işine, okuluna, sevdiklerine ulaşmak için toplu taşımayı tercih eden milyonlarca yolcu ve operatörler için ideal aracı tasarlamak ve geliştirmek için çalışıyoruz. Bugün dünya metropollerinde hizmet veren otobüs sayımız hızla artıyor. Geleceğin ihtiyaçları doğrultusunda, modern şehirlere yakışır tasarım ve uygulamaların geliştirilmesi yönünde çalışmalarımız devam ediyor. Küresel çapta kıymetli olan German Design Award 2023'te 'Mükemmel Tasarım' ödülüne layık görülmekten gurur duyduk. Otokar'ı bu önemli ödüle layık gören, emeği geçen herkese teşekkür ederiz.”

Alman Tasarım Ödülleri, 2012'den beri önemli tasarım trendlerini belirliyor, geniş bir kitleye sunuyor ve onurlandırıyor.

Muhabir: Yıldız Taşdelen Erli

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.