DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Oyun keyfini artıracak aksesuarlar MediaMarkt’ta

İSTANBUL (AA) – Mağazalarında açtığı oyun alanları ile donanım, çeşitli oyun ve ekipmanlarını oyunseverlerin beğenisine sunan MediaMarkt, oyuncu …

Banner Resmi
27.01.2022
192
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Mağazalarında açtığı oyun alanları ile donanım, çeşitli oyun ve ekipmanlarını oyunseverlerin beğenisine sunan MediaMarkt, oyuncu aksesuarları kategorilerini sıraladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, bilgisayar ve oyun konsollarıyla birlikte kullanılabilen oyuncu aksesuarları, birçok oyundan alınan keyfi katlıyor. Bu fikirden yola çıkan MediaMarkt, satışa sunduğu oyun donanım ve ekipmanlarıyla bu serüveni daha heyecanlı hale getiriyor.

Bu ürünler içinde en çok tercih edilenler arasında oyun direksiyonları geliyor. Modele göre değişmekle birlikte gaz pedalları, vites ve el freni setleriyle ile de satılan bu ürünler, kullanıcısına gerçeğe yakın bir sürüş deneyimi sunuyor. Bazı ürünlerde aracın motor devrini gösteren ışıklandırmalar dahi bulunuyor.

MediaMarkt mağazalarında farklı fiyatlardan çeşitli seçenekler bulunurken Logitech G G29 Driving Force Yarış Direksiyonu, Logitech G G923 Driving Force Yarış Direksiyonu, Snopy V5H USB Pro Oyun Direksiyonu ,Rampage F500 PS4/PS3/PC Swıtch ve Android Oyuncu Direksiyonu ön plana çıkıyor.

– Joystickler

Oyun ve sürüş keyfini asfalt veya pistlerle sınırlandırmayan, pilotluk becerisini göklere taşıyan oyuncular için MediaMarkt’ta oyuncu joystickleri de bulunuyor. Ergonomik yapılarıyla ön plana çıkan bu ürünler, uçuş simülasyonlarını seven oyuncuların tercih ettiği ürünlerin başında geliyor. MediaMarkt, tercihini oyun kollarından yana kullananlar için çeşitli alternatifler de bulunduruyor. Bu ürünler arasında ön plana çıkanlar arasında Microsoft XBOX Wireless Xbox Kumandası, Sony PS5 DualSense Wireless Controller Oyun Kolu ve Logitech G F710 Kablosuz Gamepad bulunuyor.

​​​​​​​- Oyunculara özel kulaklıklar

MediaMarkt, farklı markalardan hem bilgisayar hem de konsollarla uyumlu kablolu ve kablosuz kulaklık seçeneklerini ürün gamında bulunduruyor. HyperX Cloud Stinger Core Headset for PC Gaming Kulaklık ve SteelSeries Arctis 7 Kablosuz Kulak Üstü Gaming Kulaklık öne çıkan ürünler arasında bulunuyor.

-Geniş klavye, Mouse ve Mouse Pad seçenekleri

Açıklamaya göre, oyuncu mouseları için programlanabilir tuş seçenekleri ve DPI hızı önemli unsular olurken ürünü kişinin rahat kullanabilmesi de başka bir önemli unsur oluyor. Yeni ürün alacaklar için, beyaz renk seçeneği de bulunan Logitech G PRO X Superlight Kablosuz Oyuncu Mouse’a ve Logitech G G413 Kırmızı Led Işıklı Mekanik Oyuncu Klavyesi seçenekler arasında.

Mousepad malzemelerinin oyuncular için önemine vurgu yapılarak sert plastikten üretilen mouse padlerin ideal bir seçenek olacağı vurgulanıyor. Ayrıca büyük mousepadler de tercih edilen modellerin başında geliyor.

– Doğru monitör seçimi önemli

Oyuncuların en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerin başında “iyi bir monitör” gelmesi karşısında uzun vakitler geçirilen bu ürünlerin kalitesi açısından büyük önem taşıyor. Monitör alacak oyuncuların dikkat etmesi gereken özelliklerin temelinde ise ekran boyutu ve çözünürlüğü ön plana çıkıyorken bunu ekran yenileme hızı takip ediyor.

Sağ – sol ve yukarı – aşağı gibi farklı yönlerde hareket ettirilebilen ürün seçenekleri sunan MediaMarkt, oyuncuların ihtiyaçlarının farkında olduğunu her zaman hissettiriyor. MediaMarkt, ilk defa monitör alacaklara veya monitörünü yenileyeceklere kavisli dev 49 inç ekranlı Samsung, Nano IPS – LG Ultragear, 32 inç ve 2K çözünürlüklü LG GP850, 32 inç 165Hz özelliklere sahip Samsung Odyysey veya 27″ Kavisli FHD ekranlı Asus TUF Gaming ürünlerini öneriyor.

MediaMarkt, konsol ve bilgisayar oyuncuları için geniş fiyat aralığından çeşitli oyun konsolları da sunuyor. MediaMarkt’ın sunduğu oyun konsolları Microsoft Xbox Series S 512GB Oyun Konsolu, Microsoft Xbox Series X 1TB Oyun Konsolu, Nintendo Switch Konsolu seçenekler arasında bulunuyor.MediaMarkt, geniş ürün yelpazesine ek olarak mağazalarında hayata geçirdiği oyun alanları ile de oyunculara bu heyecanı mağazalarında deneme fırsatı sunuyor. Oluşturulan 2 – 10 kişi kapasiteli alanlarda oyuncular oyun oynayabiliyor, aynı zamanda bilgisayarları test etme fırsatı buluyor, taraftarlar oyuncuları izleyebiliyor ve heyecana ortak olabiliyor.

Muhabir: Cevat Kışlalı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.