Dolar 32,5642
Euro 34,7387
Altın 2.492,67
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Değirmenci, Karabük’te konuştu:

KARABÜK (AA) – Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, üreten, ürettikçe güçlenen, güçlendikçe söz sahibi olan bir Türkiye'nin …

Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Değirmenci, Karabük’te konuştu:
10 Ekim 2021 17:17
345
A+
A-

KARABÜK (AA) – Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, üreten, ürettikçe güçlenen, güçlendikçe söz sahibi olan bir Türkiye'nin yabancı güçlerin uykularını kaçırdığını söyledi.

Sendikasının Karabük Şube Başkanlığı'nın Safranbolu Belediyesi Leyla Dizdar Kültür Merkezi konferans salonunda yapılan 9. Olağan Genel Kurulu'nda konuşan Değirmenci, seçim sürecinin sendikaya, iş yerlerine ve tüm emekçilere hayırlı olmasını diledi.

Türkiye'nin yüzyıl önce verdiği Kurtuluş Savaşı mücadelesinin adeta benzerini ve tekrarını bugün de yaşadığına dikkati çeken Değirmenci, “Dört koldan sarılmış ülkemiz, bugün istiklal ve istikbal mücadelesi vermektedir. Vatanımız ve insanımız üzerindeki gizli ve kirli planların biri bitmeden diğeri devreye sokulmaktadır.” dedi.

Beka mücadelesi veren Türkiye'nin bugün taşeron terör örgütleri, orman yangınları, yaptırımlar, ekonomik savaş, diplomatik baskı ve göçmen akınlarıyla uğraştığını vurgulayan Değirmenci, şunları kaydetti:

“Tüm şer odaklarının, Mavi Vatan'da doğal gaz ve petrol arayan bir Türkiye'den rahatsız oldukları gün gibi ortada. Amerika'sından Avrupa'sına tüm güçler, sınır boylarımızdaki kanlı ve kirli planlara göz yuman pısırık bir Türkiye istemektedir. Bu karanlık odakların gökyüzünde İHA ve SİHA'larla özgürlüğünü ilan eden Türkiye'ye asla tahammülleri yoktur. Yerli ve milli otomobiliyle yollarda, yerli ve milli helikopteriyle gökyüzünde bağımsız olan Türkiye istememektedirler. Üreten, ürettikçe güçlenen, güçlendikçe söz sahibi olan bir Türkiye, bunların uykularını kaçırmaktadır.”

Vali Fuat Gürel ise sendikaların çalışanların emeğini korumak adına mücadele ettiğini belirterek, genel kurulun hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş de genel kurulda konuşma yaptı.

Divan başkanlığını Özçelik-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Recep Akyel'in yaptığı genel kurulda tek listeyle seçimlere giren Kenan Yılmaz başkanlığa getirildi.

Genel kurula, AK Parti İl Başkanı İsmail Altınöz, CHP İl Başkanı Abdullah Çakır, MHP İl Başkan Yardımcısı Cenk Gedikoğlu, siyasi parti, sivil toplum kuruluşları ve kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile delegeler ve işçiler katıldı.

Muhabir: Tayfur Murat Eğilmez

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.