Dolar 34,1623
Euro 38,1653
Altın 2.914,46
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 26°C
Parçalı Bulutlu
Samsun
26°C
Parçalı Bulutlu
Paz 26°C
Pts 23°C
Sal 22°C
Çar 24°C

Özçelik

KARABÜK (AA) – Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz, 4 ay içinde 12 şube ve 4 bölge temsilciliği arasında üye sayısı en fazla …

Özçelik
17 Şubat 2022 18:56
187
A+
A-

KARABÜK (AA) – Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz, 4 ay içinde 12 şube ve 4 bölge temsilciliği arasında üye sayısı en fazla şube konumuna geldiklerini bildirdi.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, göreve geleli kısa süre olmasına rağmen 1400 yeni katılımla üye sayılarını 5 bin 500'e çıkardıklarını ifade etti.

Her zaman işçinin yanında olduklarını vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti:

“4 ay içinde 12 şube ve 4 bölge temsilciliği arasında üye sayısı en fazla şube konumuna geldik. Özçelik-İş Sendikamız daha da büyüyecek ve yükselecektir. Kendi iş kolumuzda faaliyet gösteren bölgemizdeki tüm iş yerlerinde yetkili sendika olmak, öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Önümüzdeki günlerde üye sayımızı daha da artıracağız. Özçelik-İş Sendikası olarak 44 bin üyemiz, 12 şubemiz, 4 bölge temsilciliğimiz ve genel merkezimizle büyük bir aileyiz.”

Muhabir: Onur Orhan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.