Dolar 32,5548
Euro 34,8424
Altın 2.428,50
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 31°C
Az Bulutlu
Samsun
31°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 18°C

Özel bireyler Kastamonu’da “Buğday Tanesi” filmini izledi

KASTAMONU (AA) – AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, kendi hayat hikayesinin anlatıldığı “Buğday Tanesi” filmini, Kastamonu'da özel bireyler ve bazı vatandaşlarla seyretti.Serkan Bayram, AA muhabirine, filmin kendisi için çok değerli olduğun…

Özel bireyler Kastamonu’da “Buğday Tanesi” filmini izledi
24 Ocak 2023 23:03
118
A+
A-

KASTAMONU (AA) – AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, kendi hayat hikayesinin anlatıldığı “Buğday Tanesi” filmini, Kastamonu'da özel bireyler ve bazı vatandaşlarla seyretti.

Serkan Bayram, AA muhabirine, filmin kendisi için çok değerli olduğunu söyledi.

Filmin kendi hikayesinin ancak yüzde birini anlattığını belirten Bayram, “Bir umuda yolculuk filmi. Ülkemizde 10 milyon engelli var, aileleriyle 40 milyon. Bu gün bir buğday yarın yüzbinlerce buğday oluyor. 10 milyon engellimiz filmle yolculuğa çıktı. Filmle birlikte çok güzel ilginç anlar yaşadık. Engelli kardeşlerimiz arıyor 'bize umut oldunuz' diyorlar.” ifadesini kullandı.

Bir umuda yolculuk filmi olduğunu vurgulayan Bayram, “Türk siyaset ve sinema tarihinde bir ilk. Yurt dışı gösterimleri de başladı. 24 ülkede gösterime başlıyoruz. İnşallah ülkemize ödüller de kazandırır. Amacımız insanlara umut olsun. Elde edilen gelirle de İstanbul'da tahsis ettiğimiz 10 dönüm araziye engelli yaşam merkezi yapacağız.” diye konuştu.

AK Parti Kastamonu İl Başkanı Doğan Ünlü ise Bayram'ı filmi dolayısıyla kutladı.

Kentte bir alışveriş merkezindeki sinema salonunda gerçekleşen filmin gösterimine, Kastamonu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Savaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak, İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Fahrettin Şenoğlu, AK Parti Kastamonu Kadın Kolları Başkanı Serap Ekmekci, Kastamonu Özel Bireyler ve Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Huriye Boyraz ve vatandaşlar katıldı.

Muhabir: Zafer Akpınar

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.