Dolar 32,5975
Euro 34,7931
Altın 2.498,37
BİST 9.439,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 20°C
Az Bulutlu
Samsun
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 22°C
Pts 18°C
Sal 29°C

PANKOBİRLİK’ten 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı:

İSTANBUL (AA) – PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, Cumhuriyetin …

PANKOBİRLİK’ten 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı:
28 Ekim 2022 17:31
92
A+
A-

İSTANBUL (AA) – PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, Cumhuriyetin kuruluşunun 99'uncu yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Erkoyuncu, mesajında Cumhuriyet'in bağımsızlığın tescili olduğuna dikkati çekerek, şu ifadeleri kullandı:

“Türk milleti hiçbir zaman esareti kabul etmemiştir ve bu uğurda her türlü fedakarlığı yapabileceğini tüm dünyaya defalarca göstermiştir. Atatürk'ün ve kahraman ordumuzun bize kazandırdığı bu vatana daima sahip çıktık ve ilelebet sahip çıkmaya da devam edeceğiz. Şunu ifade edebilirim ki, bizler bunu da üreterek, ülkesine katma değer oluşturarak her zaman ispat etmişizdir. Bizim temel düşüncemiz, her santim toprağını kutsal olarak gördüğümüz, şehit kanıyla yoğrulmuş bu toprakların üzerinde yaşayan her bir ferdimiz, muzaffer ve mutlu olmayı hak eder.”

Türk milletinin bağımsızlığını ve iradesini her zaman koruduğuna vurgu yapan Erkoyuncu, şunları kaydetti:

“Cumhuriyetin en büyük kazanımının hakimiyetin kayıtsız şartsız milletin olduğu gerçekliğidir. Bu aziz vatanın uğrunda dökülen kanlarla bu millet bağımsızlığını ve iradesini her zaman korumuştur ve korumaya devam edecektir. Temel şiarımız, bu ülkede ayrılığın, dağınıklığın olmamasıdır, birlik ve beraberlik içinde gelişmiş müreffeh bir toplum olmak için üzerimize düşen vazifeyi en iyi biçimde yapacağız.

Cumhuriyetimizi milletimize kazandırarak bağımsızlığımızı tescil eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün devlet büyüklerimizi ve vatanı canından aziz bilen gazilerimizi, şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyor, Bir miras olarak gördüğümüz Cumhuriyetimize sahip çıkma vazifemizi en son nefesimize kadar sürdüreceğimizi ve kendimizden sonraki nesillerimize de aktarmayı en önemli görevimiz olarak gördüğümüzü belirtiyor, 100'üncü yılına bu son adımı attığımız 2022 yılında, vatanımızın, bayrağımızın, Cumhuriyetimizin her daim var olması temennisiyle, Aziz Milletimizin Cumhuriyet Bayramını kutluyorum.”

Muhabir: Cevat Kışlalı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.