Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 27°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 27°C

Param’dan çalışanlarına yüzde 37 ek maaş zammı

İSTANBUL (AA) – Param, değişen ekonomi koşullarını göz önünde bulundurarak, çalışanlarına desteğini göstermek amacıyla maaşlara yüzde 37,12 zam …

Param’dan çalışanlarına yüzde 37 ek maaş zammı
8 Ağustos 2022 13:25
137
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Param, değişen ekonomi koşullarını göz önünde bulundurarak, çalışanlarına desteğini göstermek amacıyla maaşlara yüzde 37,12 zam yaptı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, son dönemde art arda yaptığı yemek, yol, maaş zammı düzenlemeleriyle çalışanlarına katkı sağlayan Param, başarıyı, motivasyonu, performansı ve yaratıcılığı teşvik eden bir şirket kültürü inşa ediyor.

Bir çalışan markası yaklaşımıyla hareket eden ve çalışanlarıyla uzun vadeli birliktelik sağlamayı amaçlayan marka, aidiyet, güven, aile ortamı gibi değerleri öne çıkarıyor.

Maddi beklentiler kadar şirketlerin amaçları da çalışan bağlılığını etkileyen faktörler arasında yer alıyor. Z kuşağının iç görüsünü yansıtan, yeni nesil insan kaynakları vizyonuna sahip çıkan Param, sadece büyük şehirlerde değil Anadolu’nun farklı bölgelerinde de yetenekli gençlere ulaşarak onlara çalışma imkanı sunuyor.

Daha çok gencin hayatını kazanma fırsatı bulmasına yardımcı olmayı bir sorumluluk olarak gören Param, fintech sektörüne yeni isimler kazandırıyor.

– Param UK ile İngiltere’de çalışma fırsatı sunuyor

Param ailesine katılanlar, İngiltere’deki Param UK ofisinde de çalışma fırsatı bulabiliyor. FCA'den lisans alarak kurduğu Param UK markasıyla İngiltere’de faaliyet göstermeye hazırlanan Param, gençlere hayallerini gerçekleştirme yolunda destek oluyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Param Grup Üst Yöneticisi (CEO) Emin Can Yılmaz, çalışanlarının refah seviyesini üst düzeyde tutmaya önem verdiklerini belirterek, “Her geçen gün, güçlü adımlarımızı daha ileriyi hedefleyerek atmamızdaki temel unsur; sırt sırta verdiğimiz çalışanlarımızla yol arkadaşlığı yapmanın büyük sorumluluğu. Birlikte büyük hayaller kurduğumuz ve fark yaratarak ilklere imza atmayı hedeflediğimiz ekip arkadaşlarımızın mutluluğunu oldukça önemsiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Cevat Kışlalı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.