Dolar 32,5595
Euro 34,9976
Altın 2.438,99
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Açık
Samsun
29°C
Açık
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 29°C

Paycell Kart, artık CarrefourSA’dan satın alınabilecek

İSTANBUL (AA) – Yeni nesil ödeme ve finansal hizmetler platformu Paycell, organize gıda perakendeciliğinin öncü markalarından CarrefourSA ile …

Paycell Kart, artık CarrefourSA’dan satın alınabilecek
26 Ocak 2022 06:05
376
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Yeni nesil ödeme ve finansal hizmetler platformu Paycell, organize gıda perakendeciliğinin öncü markalarından CarrefourSA ile yeni bir iş birliğine imza attı.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Turkcell’in yeni nesil ödeme platformu Paycell çatısı altında sunulan alışveriş kartı Paycell Kart, güvenli alışverişte yeni nesil dijital ödeme deneyimi ile dikkati çekiyor.

Paycell ile CarrefourSA iş birliği kapsamında, Paycell Kart'ın tüm avantaj ve ayrıcalıklarına artık ülke genelinde yaygın olan CarrefourSA marketlerinden erişilebilecek. Paycell Kart, CarrefourSA'lardan 5 lira karşılığında satın alınabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Paycell Genel Müdürü Onur Güven, geleceğin finansal hizmet ihtiyaçlarını bugünden öngörerek ihtiyaç duyulacak yenilikçi ürün ve servisleri hayata geçirmeyi vizyon edindiklerini belirtti.

Yeni nesil teknolojilerin yeni nesil kullanıcı alışkanlıklarını çok farklı alanlara taşıdığını aktaran Güven, şunları kaydetti:

“İleri teknolojisi ve sunduğu geniş çözüm yelpazesiyle özellikle pandemi ile gelişen, yeni ödeme alışkanlıklarına hızlı adapte olan ve kullanıcıların tüm finansal ihtiyaçlarına çözümler sunan Paycell ve Paycell Kart, güçlü büyümesini sürdürüyor. Paycell mobil uygulaması 14 milyon indirmeye ulaşırken, Paycell Kart üzerinden geçen işlem hacmi ise bu yılın 3. çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yaklaşık 5 katına çıkmıştı. Bu iş birliği ile Paycell Kart’ın sunduğu sayısız fayda ve avantajı artık CarrefourSA marketlerine de ulaştıracak olmanın memnuniyetini yaşıyoruz. CarrefourSA müşterilerini de Paycell Kart sahibi olmaya ve Paycell'in sayısız avantajdan faydalanmaya davet ediyoruz.”

Muhabir: Yıldız Taşdelen Erli

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.