Dolar 32,5675
Euro 34,6955
Altın 2.503,75
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 22°C
Pts 19°C
Sal 27°C

Paycell’den uluslararası hızlı ve uygun para transferi

-Hesaptan hesaba para transferi altyapısı sayesinde kullanıcılar, uluslararası para transfer işlemlerini, yüksek komisyon ücreti ödemeden ve alternatiflerine göre daha kısa sürede beklemeden gerçekleştirebiliyor

Paycell’den uluslararası hızlı ve uygun para transferi
13 Aralık 2022 14:47
109
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Paycell, kullanıcılarına uluslararası kolay ve uygun para transferine yönelik alternatif çözümler sunmaya devam ediyor.

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Nium’la stratejik iş ortaklığını duyuran Paycell, bu çözüm ortaklığıyla hesaptan hesaba uluslararası para transferi işlemi sunuyor. Kullanıcılar bu sayede hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı para transferi gerçekleştirebiliyor.

Hesaptan hesaba para transferi altyapısı sayesinde kullanıcılar, uluslararası para transfer işlemlerini, yüksek komisyon ücreti ödemeden ve alternatiflerine göre daha kısa sürede beklemeden gerçekleştirebiliyor. 7 gün 24 saat işlem opsiyonu sayesinde alıcılar kendilerine gönderilen fona anında erişebiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Paycell Genel Müdürü Serhat Dolaz kullanıcıların para transfer işlemlerinde yenilikçi çözümler aradığını belirterek, “Satın alma ve ödeme yöntemlerindeki hızlı değişime paralel olarak kullanıcılar, para transferinde yenilikçi, kolay ve kullanılabilir çözümler arıyor. Paycell olarak biz de bu ihtiyaca yönelik iş birliklerimizi artırmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Dolaz, çeşitlilik açısından alanındaki en zengin platform olma vizyonu doğrultusunda Paycell'i her geçen gün geliştirdiklerini vurgulayarak, ” Paycell Türkiye’nin en kapsayıcı dijital ödeme platformu olarak ön plana çıkıyor. Bu ve uluslararası para transferi sektöründe öncü olma hedeflerimiz doğrultusunda, kullanıcılarımıza Nium çözüm ortaklığıyla yurt dışına para transferinde inovatif, hızlı, güvenilir ve uygun fiyatlı alternatif çözümler sunuyoruz. Sunduğumuz hizmetle artık uluslararası para transferi işlemleri daha kolay. Yüksek komisyon ücretleri ödemeden ve vakit kaybetmeden para göndermek mümkün.” değerlendirmesinde bulundu.

Nium’un Gelirlerden Sorumlu Tepe Yöneticisi Frederick Crosby, de “Paycell ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, çözümlerimizin dünyanın alanında önde gelen kuruluşlarına da değer katacak şekilde entegre edilebileceğini ve özelleştirilebileceğini gösteriyor. Geleneksel yöntemlere göre daha hızlı ve uygun maliyetli bir alternatif sunuyoruz ve bu sayede büyük işletmelerin gelirlerini artırmasına yardımcı oluyoruz. Kullanıcı ihtiyaçları küresel düzeyde gelişen Paycell ile iş birliğimizin kapsamını ve ölçeğini büyütmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Muhabir: Cevat Kışlalı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.