Dolar 32,4932
Euro 34,9317
Altın 2.431,38
BİST 9.789,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 22°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
22°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 17°C

Petlas, SUV araçlar için SUVMASTER’ı tasarladı

– AKO Grup Pazarlama Müdürü Esra Ertuğrul Boran:
– “Bu yeni nesil lastiğimiz, hızla pazar payını artıran 4×4/SUV araç segmentinde ülkemizde olduğu gibi ihracat pazarlarımızda da büyük başarılar elde etmeye aday”

Petlas, SUV araçlar için SUVMASTER’ı tasarladı
29 Mart 2023 12:29
77
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Petlas, SUV araçlar için özel tasarladığı SUVMASTER'ı sürücülerin beğenisine sundu.

AKO Grup'tan yapılan açıklamaya göre, kuru ve ıslak zeminlerde yol tutuşunu arttırmak için tasarlanan SUVMASTER, yeni nesil kauçuk teknolojileri ve V şeklindeki desen tasarımı sayesinde karlı zeminlerde yüksek viraj ve fren performansı sağlıyor.

Özellikle kışların çok sert geçmediği bölgelerde, tüm sene boyunca, her türlü hava ve yol koşulunda kullanılmak üzere tasarlanmış olan 3PMSF (Üç Tepeli Kar Tanesi) işareti taşıyan yeni nesil 4 mevsim lastiklerle, Petlas sürücülere konfor ve güvenliği bir arada sunuyor.

SUV araçlar için özel olarak geliştirilen hem kış hem de yaz aylarında etkin yol tutuş, fren ve viraj performansı sergileyen SUVMASTER, V şeklindeki sırt desenleri ve derin olukları sayesinde sulu karın ve suyun etkili bir şekilde atılmasını sağlıyor.

Lastik merkezindeki blokların sıklığı kuru zeminde sürüş konforunu artırırken, tüm arazi koşullarına ayak uydurmasıyla da fark oluşturuyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen AKO Grup Pazarlama Müdürü Esra Ertuğrul Boran, Petlas’ın yol tutuşu ve çekiş gücünü artırmak için optimize edilen yeni nesil lastiklerinin dört mevsim güvenli ve konforlu sürüş sunduğunu belirtti.

Boran, “4 mevsim lastik pazarı, hem Avrupa’da hem de ülkemizde hızlı bir büyüme içerisinde. Bu yeni nesil lastiğimiz, hızla pazar payını artıran 4×4/SUV araç segmentinde ülkemizde olduğu gibi ihracat pazarlarımızda da büyük başarılar elde etmeye aday.” ifadelerini kullandı.

Yeni üretilen modelin otomobilin fazla ağırlıkla başa çıkabilmesi için daha geniş olan yapısı ile tüm arazi koşullarına uygun çok yönlü kullanım imkanı sunduğunu belirten Boran, şunları kaydetti:

“SUV araçların çok amaçlı oluşu, tüketicilerin lastikleriyle daha fazla yol kat etmek istemesine yol açıyor. Bu durum da araçta kullanılan lastiğin uzun ömürlü olmasını bir zorunluluk haline getiriyor. SUVMASTER’ın üretiminde kullanılan güçlendirilmiş yanak ve sırt karışımı, lastiğin uzun ömürlü olmasını sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda hassas yönlendirme ve hareket kabiliyeti sunuyor. Islak, kuru ve karlı zeminde dengeli performans sunan bu yeni lastiğimizin büyük beğeni toplayacağına inanıyoruz.”

Muhabir: Cevat Kışlalı

ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.