Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 27°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
27°C
Hafif Yağmurlu
Cts 30°C
Paz 30°C
Pts 30°C
Sal 27°C

Petlas, yeni kış lastiklerini IAA Mobility Fuarı’nda tanıttı

– Marka, fuarda yenilikçi ürünlerinin yanı sıra, iki yeni kış lastiği SnowMaster 2 ve SnowMaster 2 Sport’u da ziyaretçilerle buluşturdu

Petlas, yeni kış lastiklerini IAA Mobility Fuarı’nda tanıttı
15 Eylül 2023 15:59
59
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Türkiye lastik sektörünün önde gelen markalarından Petlas, Münih’te düzenlenen IAA Mobility Fuarı’nda yeni kış lastiklerini tanıttı.

Markadan yapılan açıklamaya göre, otomobil endüstrisinde uluslararası arenada büyük bir öneme sahip olan Almanya Uluslararası Otomobil Fuarı’ndaki (IAA Mobility) standında yurt içi ve yurt dışından ziyaretçilerini ağırladı. Fuarda son teknoloji ile tasarladığı SnowMaster 2 ve SnowMaster 2 Sport’u ziyaretçilerine tanıtan marka, ayrıca yeni nesil lastikleri olan Multi Action PT565 ve VELOXSPORT PT741’i de sergiledi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen AKO Grup Yönetim Kurulu Üyesi Abdulkadir Özcan, fuarların firmalara her anlamda büyük bir fayda sağladığını aktararak şu bilgileri paylaştı:

“IAA Mobility Fuarı gibi büyük ve prestijli etkinliklere katılmak, markamızın global ölçekte daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlıyor. Ayrıca, sektördeki yenilikleri yakından takip etme ve uluslararası iş ortaklarıyla doğrudan iletişim kurma fırsatı buluyoruz. Böyle büyük bir etkinlikte yeni kış lastiklerimiz SnowMaster 2 ve SnowMaster 2 Sport’u ziyaretçilerle buluşturarak, ürünlerimizin kalitesini ve inovasyon kabiliyetimizi tüm dünyaya gösterme imkanı bulduk. Bu kapsamda fuarın, markamız için oldukça verimli geçtiğini ve birçok olumlu geri dönüş aldığımızı söyleyebilirim.”

Muhabir: Harun Bahçivan

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.