Dolar 32,3492
Euro 34,8471
Altın 2.390,80
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Petrol Ofisi ve Chevron iş birliklerinin ilk yılını kutladı

ANKARA (AA) – Türkiye'nin önde gelen akaryakıt ve madeni yağ firmalarından Petrol Ofisi, Chevron ile iş birliğinde ilk yılı geride bıraktı.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Petrol Ofisi'nin, enerji firması Chevron Brands International ile yaptığı…

Petrol Ofisi ve Chevron iş birliklerinin ilk yılını kutladı
13 Aralık 2022 13:41
82
A+
A-

ANKARA (AA) – Türkiye'nin önde gelen akaryakıt ve madeni yağ firmalarından Petrol Ofisi, Chevron ile iş birliğinde ilk yılı geride bıraktı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Petrol Ofisi'nin, enerji firması Chevron Brands International ile yaptığı iş birliğinin ilk yılının tamamlanması dolayısıyla İstanbul'daki Petrol Ofisi Genel Müdürlüğünde kutlama yapıldı.

Etkinliğe Petrol Ofisi Grup Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Abbasoğlu, Chevron Avrupa Genel Müdürü ve Küresel Denizcilik Yağları Genel Müdürü Pat McCloud, Petrol Ofisi Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu ile her iki markanın çalışanları katıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Abbasoğlu, Chevron ile gurur duydukları bir birlikteliklerinin bulunduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Türkiye, Chevron'un Texaco markası çatısı altındaki farklı ürünler için kendi pazarı dışında üretim yatırımı yaptığı ilk pazar. Bu, çok değerli bir doğrudan yabancı yatırım hamlesidir. Chevron, bu iş birliğiyle Petrol Ofisi'ni bir üs olarak konumlayarak, yakın coğrafyaya yayılma merkezi olarak görüyor. 1. yılını keyifle kutladığımız iş birliğimizin köklenerek devam edeceğine inanıyoruz.”

Muhabir: Ayşenur Sağlam

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.