Dolar 32,4932
Euro 34,9317
Altın 2.431,38
BİST 9.789,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 22°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
22°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 17°C

PUBG: NEW STATE oyunu Türk Telekom’da

İSTANBUL (AA) – Türk Telekom, tüm dünyada merakla beklenen PUBG: NEW STATE oyununda sunduğu avantajlarla oyun tutkunlarını heyecan dolu bir …

PUBG: NEW STATE oyunu Türk Telekom’da
19 Kasım 2021 12:51
188
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Türk Telekom, tüm dünyada merakla beklenen PUBG: NEW STATE oyununda sunduğu avantajlarla oyun tutkunlarını heyecan dolu bir deneyime davet ediyor.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamaya göre, yüksek hızda sunduğu fiber internet gücüyle oyunseverlerin heyecanına ortak olan Türk Telekom, son yılların popüler hayatta kalma oyunu PUBG’nin yeni versiyonu PUBG: NEW STATE’i oyuncularla buluşturuyor.

2051 yılını konu alan PUBG: NEW STATE, üst düzey grafikleri ile oyunculara geleceğin atmosferini deneyimleme şansı sunuyor.

– Hediye madalyalar ile heyecan büyüyor

PUBG: NEW STATE’in geliştiricisi ve dağıtıcısı KRAFTON şirketi ile iş birliği yapan Türk Telekom, PUBG: NEW STATE’i merakla bekleyen oyun tutkunları için ayrıcalıklar sağlıyor. Türk Telekom ve KRAFTON ortaklığı sayesinde oyuncular, 6262’ye SMS gönderdiklerinde, 20 adet Tavuk Madalyası kazanıyor. Hediye Tavuk Madalyaları ile kasaları açan oyuncular, ekipman ve kıyafet setlerini daha kolay tamamlayabiliyor.

24 mbps ve üzeri hızlardaki Türk Telekom müşterileri, limitsiz fiber internet, 2 kat yükleme hızı ve düşük ping süreleri ile oyunun keyfini sürdürürken, oyun içinde topladığı ürünlerle hesaplarını daha değerli hale getiriyor.

Muhabir: Harun Bahçivan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.