Dolar 32,2922
Euro 34,6324
Altın 2.410,81
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Per 16°C
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 18°C

QUA Granite’ye “Yılın İnovatif Yapı Ürünü Markası” ödülü

İSTANBUL (AA) – QUA Granite, Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri’nde “Yılın İnovatif Yapı Ürünü Markası” seçildi. Şirketten yapılan açıklamaya …

QUA Granite’ye “Yılın İnovatif Yapı Ürünü Markası” ödülü
17 Kasım 2021 11:47
193
A+
A-

İSTANBUL (AA) – QUA Granite, Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri’nde “Yılın İnovatif Yapı Ürünü Markası” seçildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Qua Granite, bu yıl ikincisi düzenlenen ve farklı sektörlerden birçok önemli markanın ödüllendirildiği Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri’nde yenilikçi ürünleriyle “Yılın İnovatif Yapı Ürünü Markası” ödülüne layık görüldü.

Açıklamaya göre, Qua Granite'nin ödülünü Ercan Şirketler Grubu bünyesindeki Allbatross Girişim Sermaye Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Serkan Önem aldı. Önem, törende yaptığı konuşmada, “Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Ercan’ın burada olamamasının sebebi yeni yatırımlarımız ve yeni üretim hatlarımızın başında olmasıdır.” ifadelerini kullandı.

Bu arada, Qua Granite yapımı hızla süren yeni üretim hatlarıyla şirketin inovatif ürünlerinin üretimine hız kazandırmayı hedefliyor. Nitelikli teknik granit üretimi ve ihracatında önemli bir pay edinen Qua Granite, bunun sonucu olarak satışlarının yaklaşık yüzde 50’sini ihracat üzerinden gerçekleştiriyor ve başta AB ülkeleri ve ABD olmak üzere 60’ın üzerinde ülkeye ihracat yapıyor.

Muhabir: Harun Bahçivan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.