Dolar 32,3499
Euro 34,8790
Altın 2.391,27
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 20°C

Racing Team Turkey, Le Mans Serisi’nde liderliğini sürdürüyor

ANKARA (AA) – Otomobil sporlarında 2023 Avrupa Le Mans Serisi'nini ikinci ayağında Salih Yoluç ve Racing Team Turkey ekibi aldıkları sonuçlarla liderliklerini sürdürdü.Türkiye Otomobil Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Fransa Paul Ricard yarışı…

Racing Team Turkey, Le Mans Serisi’nde liderliğini sürdürüyor
17 Temmuz 2023 16:39
80
A+
A-

ANKARA (AA) – Otomobil sporlarında 2023 Avrupa Le Mans Serisi'nini ikinci ayağında Salih Yoluç ve Racing Team Turkey ekibi aldıkları sonuçlarla liderliklerini sürdürdü.

Türkiye Otomobil Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Fransa Paul Ricard yarışını genel klasman üçüncüsü ve Pro/AM kategorisi birincisi olarak tamamlayan Salih Yoluç ve Racing Team Turkey ekibi, bir kez daha podyumda İstiklal Marşı'nı dinletti.

Racing Team Turkey ekibi, 40 puanla şampiyonada takımlar ve Salih Yoluç ise pilotlar genel klasmanında liderliğini sürdürdü.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Salih Yoluç, “Üst üste ikinci kez galibiyete bu kadar yaklaşmışken, yarışın sonlarına doğru yaşadığımız bir problem nedeniyle bunu kaçırmak bizi üzdü. Ama daha kötüsü de olabilirdi, bu nedenle sonuçtan memnunuz. Tüm Racing Team Turkey ve TF Sport ekibi ile takım arkadaşlarım Charlie Eastwood ile Louis Deletraz mükemmel iş çıkardılar. Özellikle Louis’in patlak lastikle podyumu koruyabilmesi izlediğimiz en özel anlardan oldu. Şampiyona genel klasmanını hala lider götürüyoruz ve orada kalmaya kararlıyız.” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Burhanettin Selçuk Aval

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.