Dolar 32,7029
Euro 35,4619
Altın 2.497,02
BİST 10.867,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
29°C
Hafif Yağmurlu
Sal 29°C
Çar 28°C
Per 29°C
Cum 30°C

Red Bull Homerun yeniden Türkiye’ye geliyor

İSTANBUL (AA) – Red Bull Homerun etkinliği, 5 Mart Cumartesi günü Bursa Uludağ'da gerçekleştirilecek. Red Bull'dan yapılan açıklamaya …

Red Bull Homerun yeniden Türkiye’ye geliyor
14 Şubat 2022 14:41
194
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Red Bull Homerun etkinliği, 5 Mart Cumartesi günü Bursa Uludağ'da gerçekleştirilecek.

Red Bull'dan yapılan açıklamaya göre, Red Bull Homerun, 2020 yılından sonra yeniden Türkiye'ye geliyor. Etkinlik, yüzlerce ekstrem spor ve adrenalin tutkununu Uludağ'da bir araya getirecek.

Yarışmacıların 200 metre koşarak ekipmanlarına ulaşacağı, sonrasında en hızlı şekilde bitiş çizgisine varmaya çalışacağı Red Bull Homerun; “kayak” ve “snowboard” olmak üzere 2 kategoriden oluşacak.

Farklı ve unutulmaz bir kış sporu deneyimi yaşamak isteyenlerin katılacağı Red Bull Homerun’da her kategorinin kadın ve erkek birincilerine sürpriz ödüller verilecek.

Kayıtların son güne kadar devam edeceği ücretsiz etkinlikte eşsiz bir deneyim yaşamak isteyenler redbull.com.tr/homerun adresinden kayıtlarını yaptırabilecekler.

Verilen bilgiye göre, Türkiye’de ilk kez 2020 yılında gerçekleştirilen Red Bull Homerun, Kartalkaya, Uludağ, Erciyes ve Palandöken’de kayak severleri bir araya getirmişti.

Tüm kayak merkezlerinde aynı anda gerçekleştirilen etkinlikte kadın ve erkeklerde şampiyonlar sürpriz ödüllerin sahibi olmuştu.

Muhabir: Murat Birinci

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.