Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Az Bulutlu
Samsun
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Rize’de kamyon kasasından düşerek yaralanan kadın doku nakliyle sağlığına kavuştu

RİZE (AA) – Rize'de yaklaşık 1 ay önce kamyonun kasasından düşerek bacaklarından yaralanan kadına doku nakli yapıldı.Hareket halindeki kamyonun kasa kapağının açılması nedeniyle düşerek yaralanan Leyla Kurtuluş, bir süre önce Rize Devlet Hastanesi&#39…

Rize’de kamyon kasasından düşerek yaralanan kadın doku nakliyle sağlığına kavuştu
31 Ekim 2023 12:43
63
A+
A-

RİZE (AA) – Rize'de yaklaşık 1 ay önce kamyonun kasasından düşerek bacaklarından yaralanan kadına doku nakli yapıldı.

Hareket halindeki kamyonun kasa kapağının açılması nedeniyle düşerek yaralanan Leyla Kurtuluş, bir süre önce Rize Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen ameliyatla sağlığına kavuştu.

Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Şaban Ergene, tedaviyi birlikte yürüttükleri enfeksiyon hastalıkları uzmanı Dr. Süleyman Koç, plastik cerrahi uzmanı Dr. Yunus Sağlam, ortopedi ve travmatoloji uzmanı Dr. Hamdi Çolak ile Kurtuluş'u serviste ziyaret etti.

Ergene, Kurtuluş'un bacaklarında kırık, yaralanma ve doku hasarı ile hastaneye getirildiğini söyledi.

Hastaya gerekli müdahalelerin yapıldığını belirten Ergene, “Kemik kırıklarını ortopedi bölümüyle, yüzeysel ve derin hasarlı dokuların üzerine doku nakli yaparak plastik cerrahisiyle takip ettik. Elhamdülillah güzel bir sonuç aldık. Güzel bir doku uyumu ile hastamızın tekrardan mobilizasyonuna şahit olduk ve sevindik.” dedi.

Ergene, Rize Devlet Hastanesinde bu denli gerçekleşen başarılı ameliyatların giderek artacağının altını çizerek, “İnşallah hastanemizde böyle güzel bir şekilde, iyi ameliyatlarla, güzel vakalarla yol almaya devam edeceğiz. Bu konuda kardeşimiz çok büyük bir mutluluk ve sevinç kaynağı oldu. Kendisine çok geçmiş olsun, Allah şimdiden sağlık, sıhhat nasip eylesin inşallah.” diye konuştu.

Doktorlara teşekkür eden Leyla Kurtuluş ise “Ameliyattan sonraki sürecim çok başarılıydı. Hocalarımızdan ve ekibinden Allah razı olsun. Şu anda iyiyim, süreç güzel ilerliyor. Greft alınan yer çok iyi, yama yapılan ayak da çok iyi, gerçekten çok memnunum. Kendi başıma yürüyebiliyorum.” ifadelerini kullandı.

Kurtuluş'un, kısa sürede taburcu edilmesi planlanıyor.

Muhabir: Ahmet Kayır

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.