DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C
Banner Resmi
Banner Resmi

Roche Türkiye, “En İyi İşveren” sertifikasına layık görüldü

– Roche Diagnostik Türkiye İnsan ve Kültür Lideri Duygu Karakaş:
– “Roche Diagnostik Türkiye olarak, Top Employers Enstitüsü gibi insan kaynakları alanında öncü bir organizasyon tarafından üst üste 4 defa ‘En İyi İşveren’ sertifikasına layık görülmemiz şirket içi uygulamalarımızda hedeflerimize ulaştığımızı bize bir kez daha gösteriyor”

Banner Resmi
17.01.2023
102
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Roche Türkiye, çalışanlarının kariyer yolculukları ve iş-yaşam dengesine katkı sunan uygulamaları ile bir kez daha insan kaynakları alanında dünyanın önde gelen kuruluşları arasında yer alan Top Employers Enstitüsü tarafından “En İyi İşveren” sertifikasına layık görüldü.

Roche Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, sağlık hizmetleri ekosisteminin geleceğine yön vermek ve daha fazla hasta için daha fazla fayda sağlamak üzere çalışan şirket, çalışan odaklı bakış açısını insan ve kültür uygulamaları ile ortaya koyuyor.

Roche Türkiye'nin, çalışanlarının gelişimine ve çalışma şartlarına yönelik geliştirdiği uygulamalar, Top Employers Enstitüsü'nün detaylı araştırma ve değerlendirmeleri sonucu bir kez daha “En İyi İşveren” sertifikası ile taçlandırıldı. Böylece Roche Diagnostik Türkiye 4'üncü, Roche İlaç Türkiye ise ilk kez bu unvanı almaya hak kazandı.

Lider gelişimi, performans yönetimi, kariyer yönetimi, ücretlendirme, yan haklar, iş gücü planlaması, yetenek stratejisi, işe alım, öğrenme, gelişim ve kültür gibi kilit disiplinlerde gösterdikleri başarıları merkeze alarak şirketleri değerlendiren Top Employers Enstitüsü, “En İyi İşveren” unvanını, titizlikle gerçekleştirilen değerlendirmeler sonucunda tüm şartları sağlayarak çalışanların mesleki ve kişisel gelişimi adına en iyi çalışma koşullarına sahip şirketlere veriyor.

– “Çalışanlarımızın gelişimine ve kariyer yolculuklarına önem veriyoruz”

Açıklamada görüşlerine yer verilen Roche Diagnostik Türkiye İnsan ve Kültür Lideri Duygu Karakaş, “Roche'un 125 yılı aşan tarihi boyunca odağına aldığı en önemli unsur her zaman insan oldu. Bu bakış açısıyla tüm dünyada yaşamları iyileştirme misyonumuzu güçlü bir şekilde etkinleştirmeye devam ederken çalışanlarımızın gelişimine ve kariyer yolculuklarına önem veriyoruz. Bu kapsamda, Roche Diagnostik Türkiye olarak Top Employers Enstitüsü gibi insan kaynakları alanında öncü bir organizasyon tarafından üst üste 4 defa 'En İyi İşveren' sertifikasına layık görülmemiz şirket içi uygulamalarımızda hedeflerimize ulaştığımızı bize bir kez daha gösteriyor.” değerlendirmesini yaptı.

Roche İlaç Türkiye İnsan ve Kültür Lideri Banu Gülsün de şunları kaydetti:

“Sağlık hizmetleri alanında ortaya koyduğumuz yenilikçi çözümlerle insanların yaşamlarını iyileştirirken, en değerli varlığımız olan çalışanlarımızın kariyer ve gelişim yolculuklarına da büyük önem veriyoruz. İnsan ve kültür uygulamalarımızı her daim çeşitlilik ve kapsayıcılık anlayışı çerçevesinde şekillendirirken esnek ve iş birliğine dayalı bir kültürü maksimum seviyede etkinleştiriyoruz. Sonuç olarak, çalışmalarımızda artan verimlilik ile birlikte mutlu ve potansiyelini en iyi şekilde ortaya koyabilen çalışanlarla geleceğe doğru güçlü adımlarla yürüyoruz. Roche İlaç Türkiye olarak, Top Employers Enstitüsü tarafından ilk kez layık görüldüğümüz 'En İyi İşveren' sertifikasının insan ve kültür uygulamalarımızla doğru bir yolda ilerlediğimize işaret ettiğini düşünüyorum. Çalışanlarımızın her zaman daha iyi koşullarda çalışabilmelerine ve gelişimlerine katkı sunmak üzere çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Türkiye'de sağlık hizmetlerini daha erişilebilir kılma ve sürdürülebilirlik anlayışı ile hem hastaların hem de sağlık profesyonellerinin ihtiyaçlarına en iyi şekilde yanıt vermeye odaklanan Roche Türkiye, esnek çalışma ortamı, evden çalışma uygulaması, çeşitlilik ve kapsayıcılığa verdiği önem, kısa ve uzun süreli yurt dışı ve rotasyon fırsatları, çevik, esnek ve iş birliğine dayalı kültürü ile çalışanlarının kendilerini geliştirebileceği bir çalışma ortamı sunuyor.

Muhabir: Yıldız Taşdelen Erli

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.