Dolar 32,2567
Euro 35,0560
Altın 2.467,33
BİST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Samsun ve Tokat’ta “KPSS Lisans” heyecanı

SAMSUN/TOKAT (AA) – Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (KPSS) lisans genel yetenek ve …

Samsun ve Tokat’ta “KPSS Lisans” heyecanı
31 Temmuz 2022 13:41
126
A+
A-

SAMSUN/TOKAT (AA) – Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (KPSS) lisans genel yetenek ve genel kültür oturumu Samsun ve Tokat'ta başladı.

Samsun'da adaylar, sabah saatlerinden itibaren 2022-KPSS lisans oturumlarının ilkine girmek üzere okullara geldi. Saat 10.15'te başlayan sınav için 10.00 itibarıyla okulların kapıları kapandı. Adayların heyecanlarına ortak olan aileleri, okul dışında dualar edip onlara destek oldu.

İlkadım Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu'nda sınava girecek bazı adayların geç kalarak kapıların kapanmasına az bir süre kala yetiştiği görüldü.

– Tokat

Tokat'ta ise nüfus cüzdanlarını unutan sınava girecek kişiler Tokat Valiliğindeki Nüfus Müdürlüğüne gelerek kimlik çıkardılar.

Tokat Emniyet Müdürü Armağan Adnan Erdoğan'ın talimatı ile Valilik önünde bekleyen KPSS adaylarını polis ekipleri sınav merkezlerine götürdü.

Muhabir: Dilek Sezen

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.