Dolar 32,5065
Euro 34,8132
Altın 2.485,46
BİST 9.551,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 18°C
Az Bulutlu
Samsun
18°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

Schneider Electric’te atama

İSTANBUL (AA) – Schneider Electric Türkiye, Orta Asya ve Pakistan Bölgesi İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı görevine Özge Benel Bozkurt …

Schneider Electric’te atama
28 Eylül 2022 13:22
114
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Schneider Electric Türkiye, Orta Asya ve Pakistan Bölgesi İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı görevine Özge Benel Bozkurt getirildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümüne liderlik eden Schneider Electric; Türkiye, Orta Asya ve Pakistan Bölgesi İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı görevine Bozkurt'un atandığını duyurdu.

Yeni görevi kapsamında Bozkurt, grubun bölgedeki operasyonlarında dijital, entegre, geleceğin yetkinliklerine sahip ve müşteri odaklı bir kültür yaratmak için insan kaynakları stratejisine ve girişimlerine liderlik edecek.

Kariyerine Frito Lay, Pepsico İnsan Kaynakları departmanında başlayan Benel, Sandoz Türkiye'de 14 yılı aşkın bir süre boyunca insan kaynakları organizasyonunun farklı seviyelerinde artan sorumluluklarıyla çeşitli görevler üstlendi.

Bozkurt, Schneider Electric'e katılmadan önce, son 5 yıl ise Sandoz Türkiye İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevini yürüttü. Türkiye, Orta Asya ve Pakistan Bölgesi İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olarak Schneider Electric'e katılan Bozkurt, grubun çalışan vizyonunun gerçekleştirilmesinde rol alacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olan Bozkurt, Boğaziçi Üniversitesi Avrupa Çalışmaları bölümünde yüksek lisans derecesine sahip.

Muhabir: Yıldız Taşdelen Erli

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.