Dolar 32,5617
Euro 35,0339
Altın 2.433,96
BİST 10.446,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 29°C
Açık
Samsun
29°C
Açık
Çar 28°C
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 28°C

Servier, İstanbul Maratonu’nda üniversiteliler için koşuyor

İSTANBUL (AA) – Servier Türkiye koşu takımı NKolay 44. İstanbul Maratonu’nda İhtiyaç Haritası’nın üniversite öğrencilerinin gıda ve internet …

Servier, İstanbul Maratonu’nda üniversiteliler için koşuyor
4 Kasım 2022 20:33
126
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Servier Türkiye koşu takımı NKolay 44. İstanbul Maratonu’nda İhtiyaç Haritası’nın üniversite öğrencilerinin gıda ve internet masraflarını karşılamak için başlattığı kampanyaya destek olacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, kâr amacı gütmeyen bir vakıf tarafından yönetilen ve merkezi Fransa’da bulunan uluslararası bağımsız ilaç şirketi Servier, 6 Kasım’da gerçekleştirilecek NKolay 44. İstanbul Maratonu’nda “Üniversiteli gençlere gıda ve internet desteği” için koşacak.

Servier Türkiye koşu takımı, ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerini, destek vermek isteyen birey ve kurumlarla buluşturan İhtiyaç Haritası’nın projesi ile 20’den fazla üniversite öğrencisinin 6 aylık gıda ve internet masraflarını karşılamayı hedefliyor.

Muhabir: Cevat Kışlalı

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.