Dolar 32,3183
Euro 34,6819
Altın 2.411,15
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 16°C
Hafif Yağmurlu
Samsun
16°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 18°C
Pts 21°C

Setur Marinas, “Monaco Smart and Sustainable Marina Konferansı”na katıldı

-Setur Marinas Ayvalık Marina Müdürü Süleyman Ercan:
-“Sürdürülebilirliğe olan bağlılığımızı güçlendirmek adına sıfır emisyonlu araçları kullanmaya başlıyoruz. Kurumsal iş birliklerimizi ve eğitim uygulamalarımızı sürdürerek her yıl çalışanlarımıza ve müşterilerimize iklim krizi temalı etkinlikler sunacağız”

Setur Marinas, “Monaco Smart and Sustainable Marina Konferansı”na katıldı
4 Ekim 2023 13:49
50
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Sürdürülebilirliği tüm çalışmalarında odağına alan marina işletmesi Setur Marinas, “Monaco Smart and Sustainable Marina Konferansı”na Ayvalık Marina özel projesi ile katıldı

Setur açıklamasına göre, Monaco Marina Management tarafından 24-25 Eylül'de düzenlenen ve dünya çapında pek çok firmanın katıldığı Akıllı ve Sürdürülebilir Marina konferansı, çevreye duyarlı, verimli ve kullanıcı dostu marinaların geliştirilmesini teşvik etmek için, kilit oyuncuları, yatırımcıları, marina geliştiricilerini, mimarları, üreticileri ve yenilikçileri bir araya getiriyor.

Monaco Prensi II. Albert’in de katıldığı konferansta, yenilenen Ayvalık projesi ile ilgili Setur Marinas Ayvalık Marina Müdürü Süleyman Ercan da bir konuşma yaptı.

Açıklamada konuşmasına yer verilen Süleyman Ercan, sektörde sürdürülebilirlik konusunda ufuk açan konularının tartışıldığı, proje ve fikirlerin paylaşıldığı ve dünyanın birçok yerinden katılımcı firmaların katkı sağladığı Monaco Smart & Sustainable Marina Konferansı'nda bulunmaktan mutlu olduğunu dile getirdi.

Ercan, “Setur Marinas olarak sürdürülebilirliğe olan bağlılığımızı güçlendirmek adına sıfır emisyonlu araçları kullanmaya başlıyoruz. Kurumsal iş birliklerimizi ve eğitim uygulamalarımızı sürdürerek her yıl çalışanlarımıza ve müşterilerimize iklim krizi temalı etkinlikler sunacağız. Ayrıca üniversite biyoçeşitlilik araştırmalarına verdiğimiz desteği Setur Marinas Ayvalık ile de genişleterek devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Sürdürülebilirlik, marinacılık ve Ayvalık marina ile ilgili de bilgi veren Ercan, “2023 yılında marina çalışanlarımız için sıfır tek kullanımlık plastik tüketimini başarıyla sonlandırdık. Bu önemli başarı, Setur Marinaları&Koç Sistem tarafından geliştirilen Smartium Clean Projesi sayesinde gerçekleşti. Proje, otonom ve manuel cihazlarla yüzen atıkları sudan temizleyerek kirlilikle mücadelede çığır açıyor. Bu inovatif proje, çevremizi koruma ve sürdürülebilir bir gelecek için kararlılığımızı bir kez daha gösteriyor.” açıklamasında bulundu.

Setur Marinas Teknik Hizmetler Grup Müdürü İlker Öngül ise startup projelerinin değerlendirildiği oturumda jüri üyesi olarak görev yaptı.

Setur Marinas’ın, sürdürülebilirliği odağına aldığı çalışmaları artarak ve geliştirerek sürdürmeye devam edeceği bildirildi.

Muhabir: Cevat Kışlalı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.