Dolar 32,4929
Euro 34,7517
Altın 2.491,92
BİST 9.521,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 17°C
Az Bulutlu
Samsun
17°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 19°C

Sezonun en trend çizme ve botları Beymen’lerde

İSTANBUL (AA) – Ünlü markaların 2022-2023 Sonbahar/Kış koleksiyonlarındaki en trend çizme ve botlar, yenilikçi stilleriyle Beymen’lerde ve www …

Sezonun en trend çizme ve botları Beymen’lerde
8 Kasım 2022 16:19
97
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Ünlü markaların 2022-2023 Sonbahar/Kış koleksiyonlarındaki en trend çizme ve botlar, yenilikçi stilleriyle Beymen’lerde ve www.beymen.com adresinde modaseverlerle buluşuyor.

Markadan yapılan açıklamaya göre, kış gardıroplarının vazgeçilmezi çizmeler, bu sezon ekstra uzun oldu. Alexandre Vauthier, Amina Muaddi, Balmain uyluğa kadar uzanan ultra uzun çizmeleri ile Beymen’lerde modaseverleri bekliyor.

Valentino Garavani, Dolce &Gabbana, Tom Ford, Bettina Vermillon ve Balmain’in görünümü bir anda güçlendiren diz üstü çizmeleri ise rugan deriden kumaşa, sivri burundan yuvarlak buruna uzanan seçenekleri ve iddialı topuk detaylarıyla her zevke uygun seçenekler sunuyor.

Stil ikonları, influencer’lar, hatta Prenses Diana’nın vazgeçilmezi yağmur botları, bu sezon farklı renk ve boy alternatifleriyle kombinlere eşlik etmeye devam ediyor.

Mini etek, pantolon ve elbiselerle eşleşerek tarzı bir üst seviyeye taşıyacak en yeni yağmur botlarını Bottega Veneta, Balenciaga, Chloe, Stella McCartney koleksiyonlarında incelenebiliyor.

Chloe’den Etro’ya, Celine’den Paris Texas’a birçok modaevi kovboy çizmeleri ile vahşi batı ruhunu şehre taşıyor. Moda dünyasının seçkin üyesi kovboy çizmeler, parti elbiselerinden skinny jeanlere farklı kombin seçenekleriyle sezonun en trend parçası olmaya aday bulunuyor.

Beymen Collection, Dolce & Gabbana, Saint Laurent, Aquazzura ve Jimmy Choo’nun aralarında yer aldığı ünlü markaların yenilikçi formlar ve göz alıcı aksesuar detaylarıyla zenginleşen bootieleri, feminen tasarımlarıyla kış kombinlerine zarafet katıyor.

Rahatlığı odak noktasına alan Chelsea botlar, konforlu ve fonksiyonel tasarımlarıyla bu sezonda iddiasını sürdürüyor Bottega Veneta, Alexander McQueen, Brunello Cucinelli, Chloe, Ganni’nin sıradanlığa meydan okuyan Chelsea botları sezon trendlerini yansıtıyor.

Sezon geçişlerinin kurtarıcısı ankle botlar, çorap gibi bileği saran modellerden, desenlilere, bağcıklılardan toka detaylılara pek çok farklı formda ortaya çıkıyor. Alexander McQueen, Giuseppe Zanotti, Amina Muaddi, Aquazzura, Balmain, Givenchy’nin ankle botları modaseverlere stil sahibi görünmenin anahtarını sunuyor.

Muhabir: Cevat Kışlalı

ETİKETLER: , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.