Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 19°C
Az Bulutlu
Samsun
19°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 21°C

Siemens Türkiye, yeni ürünü Reyrolle 5’i sektörle buluşturdu

İSTANBUL (AA) – Siemens Türkiye Elektrifikasyon ve Otomasyon iş birimi, yeni ürün Reyrolle 5'in lansmanını gerçekleştirdi. Şirketten yapılan …

Siemens Türkiye, yeni ürünü Reyrolle 5’i sektörle buluşturdu
4 Ekim 2022 14:09
104
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Siemens Türkiye Elektrifikasyon ve Otomasyon iş birimi, yeni ürün Reyrolle 5'in lansmanını gerçekleştirdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Siemens Türkiye, dijital dönüşümle başarıyı buluşturmaya devam ediyor.

Siemens Türkiye Elektrifikasyon ve Otomasyon iş birimi, 5-15 Eylül'de İzmir, Ankara ve İstanbul'da gerçekleşen Dağıtım Günleri Etkinliği'nde sektör paydaşları ile bir araya gelerek yeni ürün Reyrolle 5'in lansmanını gerçekleştirdi. Reyrolle 5, tüm özellikleri ile katılımcılardan tam not aldı.

Siemens Türkiye'nin sektör paydaşları ile bir araya geldiği ve enerji sektörünün geleceğinin konuşulduğu etkinlikte, Aşırı Akım Rölesi, Fider Koruma Rölesi, RTU (Uzak Uç Birimleri) ve Dağıtım Otomasyon Ürünleri hakkında da bilgiler paylaşıldı.

Katılımcıların beklenti ve isteklerine yönelik geliştirilen ürün portföylerinin paydaş görüşlerine sunulduğu etkinlikte Siemens Türkiye ekibi, 6 gün boyunca farklı şehirlerde Reyrolle 5 ürününün lansmanını da gerçekleştirerek Dağıtım Günleri Etkinliği'ni başarıyla tamamladı. Siemens Türkiye, çözümleriyle sektörünün gelişimi adına çalışmalara devam etmeyi hedefliyor.

Koruma röleleri geliştirme konusundaki deneyimleriyle Siemens, güvenilir performans sağlamak için kanıtlanmış algoritmalar kullanmaya devam ediyor. Reyrolle 5, tüm fonksiyon ve siber güvenlik altyapılarını bünyesinde bulundurarak müşterilerin değişen ihtiyaçlarına yanıt olmayı hedefliyor.

Muhabir: Yıldız Taşdelen Erli

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.