Dolar 32,4175
Euro 34,4574
Altın 2.490,18
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun 32°C
Az Bulutlu
Samsun
32°C
Az Bulutlu
Çar 31°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 16°C

Sneakerlar, FLO koleksiyonunda geniş ürün yelpazesiyle yer alıyor

İSTANBUL (AA) – Hem casual giyimin hem de spor kombinlerin tamamlayıcısı olan sneakerlar, çok sayıda modeliyle FLO'da tüketici ile buluşuyor.FLO'dan yapılan açıklamaya göre, sneakerlar, FLO koleksiyonunda geniş ürün yelpazesiyle yer alıyor.FLO kad…

Sneakerlar, FLO koleksiyonunda geniş ürün yelpazesiyle yer alıyor
20 Mart 2023 14:19
75
A+
A-

İSTANBUL (AA) – Hem casual giyimin hem de spor kombinlerin tamamlayıcısı olan sneakerlar, çok sayıda modeliyle FLO'da tüketici ile buluşuyor.

FLO'dan yapılan açıklamaya göre, sneakerlar, FLO koleksiyonunda geniş ürün yelpazesiyle yer alıyor.

FLO kadın sneaker koleksiyonunda, siyah, beyaz, bej, pudra, pembe ve taba renkler öne çıkarken kalın taban, renkli şerit ve metalik efektli detaylarda tasarımlara dinamizm katıyor.

Günlük hayatın kurtarıcısı sneakerlar özel davetlerin de en konforlu parçası olurken, skinny jeanler, etekler, kazaklar, kabanlar, gömlekler ve elbiselerle kombinlenen sneakerlar modern ve şık tarzıyla hayata ayak uyduruyor.

Erkekler için ise hem sportif hem casual kombinlerin eşlikçisi olan sneakerlar, FLO koleksiyonunda siyah, beyaz, kahverengi, gri ve lacivert renkleri ile dikkati çekiyor.

Klasik tabanlı tasarımlar, kalın tabanlı tasarımlar, bağcık ve logolarla renklenen sneakerlar sokak modasının nabzını tutuyor. Ofisten hafta sonu aktivitelerine kadar her alanda konforu, esnekliği ve şıklığı bir arada sunan sneakerlar FLO koleksiyonunda ön plana çıkıyor.

Çocuk modellerinde de birçok seçenekle göz dolduran FLO koleksiyonu, enerjik ve konforlu adımlara eşlik ediyor.

Koleksiyondaki sneakerlar pembe, siyah, gri, lacivert ve beyaz renkleriyle miniklerin kombinlerinin en sevimli parçası oluyor. Cırt cırt ve bağcık detaylarıyla hareketlenen tasarımlar konfor ve kullanım kolaylığını ulaşılabilir fiyatlarla sunuyor.

Muhabir: Harun Bahçivan

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.